Facebook Pixel "Εφοπλιστές της φάπας!"
| 2012-01-07 14:15:00

"Εφοπλιστές της φάπας!"

"Εφοπλιστές της φάπας!"

Η προσπάθεια εμπλοκής των Ξενιάδη και Σαλιαρέλη στα διοικητικά της ΑΕΚ ξετυλίγει ένα κουβάρι αποκαλύψεων για τους δύο άντρες, οι οποίοι, σύμφωνα με μαρτυρία κάποιου, μέχρι και φάπες έφαγαν όταν προσπάθησαν να το παίξουν υποψήφιοι εφοπλιστές.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", που επικαλείται συγκεκριμένη μαρτυρία ανθρώπου, ο Βασίλης Ξενιάδης και ο Αργύρης Σαλιαρέλης φέρονται να έφαγαν ξύλο από γνωστό εφοπλιστή επειδή κατάλαβε ότι τον κορόϊδευαν και στη συνέχεια αποχώρησαν από το γραφείο του χωρίς πουκάμισα και παντελόνια…

Αναλυτικά το δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος":

«Εκτός των άλλων υπάρχει και απολαυστική μαρτυρία που θέλει τον Βασίλη Ξενιάδη να έχει φάει ξύλο από γνωστό εφοπλιστή, σε εφοπλιστικό γραφείο επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, δίπλα στις εγκαταστάσεις του παλιού ιπποδρόμου. Αφορμή και πάλι μια υπόθεση με αγοροπωλησίες πλοίων. Ο υποψήφιος για την αγορά της AEK, επί δυο μήνες, μαζί με τον Αργύρη Σαλιαρέλη πήγαιναν στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας, υποσχόμενοι ότι θα προχωρήσουν στην αγορά πλοίων. Το παραμύθι σχεδόν πανομοιότυπο. «Σήμερα, το αργότερο αύριο, θα μπουν τα χρήματα».

Οι μέρες περνούσαν και το deal όχι μόνο δεν προχωρούσε, αλλά απεναντίας ο εφοπλιστής που βρισκόταν σε διαπραγμάτευση με τους Ξενιάδη και Σαλιαρέλη προσπαθούσε να απεμπλακεί από την όλη ιστορία. Ωστόσο, οι δυο υποψήφιοι πλοιοκτήτες όχι μόνο δεν έδειχναν διάθεση να αποχωρήσουν από τα γραφεία της εταιρείας αλλά απεναντίας άρχισαν να συμπεριφέρονται και ως ιδιοκτήτες. «Έρχονταν καθημερινά, έπαιρναν τηλέφωνα, έτρωγαν και έφευγαν», αναφέρει στο «Πρώτο Θέμα» πρόσωπο που έχει ζήσει από μέσα τη συγκεκριμένη ιστορία.

Ο εφοπλιστής μέσα στην απόγνωσή του, έχοντας πληροφορηθεί ότι το δίδυμο είχε επισκεφθεί κι έναν ακόμη συνάδελφο του, στον Πειραιά, του τηλεφώνησε για να του εκφράσει τον προβληματισμό του. «Έχω μπλέξει», του είπε. Πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του, ο Πειραιώτης μεγαλοεφοπλιστής ρώτησε: «Τώρα που είναι τα αγόρια;». «Εδώ τους έχω... Ο ένας τρώει και ο άλλος πίνει καφέ». Σε διάστημα δέκα λεπτών είχε φτάσει στην Ποσειδώνος. Μόλις έγινε αντιληπτός ο απρόσμενος επισκέπτης, ο κ. Ξενιάδης προσπάθησε να φανεί άνετος. «Κάθισε να πιούμε καφέ...». Με το που ολοκλήρωσε τη φράση, είχε δεχτεί την πρώτη σφαλιάρα. Σχεδόν ταυτόχρονα είχαν αρχίσει να πέφτουν και οι πρώτες ψιλές στον Σαλιαρέλη, ο οποίος είχε δεχτεί στα μούτρα ένα ποτήρι γεμάτο καφέ και το ένα μετά το άλλο τα χαστούκια. Από την όλη διαδικασία υπήρξαν και λάφυρα!

Ο εφοπλιστής, μετά το τέλος της «μάχης», κρατούσε ανά χείρας το σκισμένο παντελόνι του Σαλιαρέλη και το πουκάμισο του Ξενιάδη. Οι δύο έφυγαν κακήν κακώς από τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας ο ένας χωρίς πουκάμισο (Ξενιάδης) και ο άλλος χωρίς παντελόνι (Σαλιαρέλης).

Η σκηνή βιντεοσκοπήθηκε μέσω κινητού και ανά πάσα στιγμή μπορεί να εμφανιστεί στο διαδίκτυο. Την ίδια περίοδο το δίδυμο των επενδυτών κυκλοφορούσε με ένα τζιπ Καγιέν. Κάποια στιγμή, φτάνοντας στα γραφεία του εφοπλιστή, με τον οποίο βρίσκονταν σε συζητήσεις για την εξαγορά του στόλου του, όταν παρέδωσαν το τζιπ στον άνδρα της προσωπικής ασφάλειας, έβγαλαν από δύο πενηντάρικα.

Προφανώς δεν είχαν καταλάβει ότι δεν επρόκειτο για παρκαδόρο. Όταν όμως ο άνθρωπος της ασφάλειας του εφοπλιστή μπήκε στο Καγέν, αντίκρισε ένα κατακόκκινο καντράν, γεγονός που μαρτυρούσε ότι δεν είχαν κάνει ούτε το απαιτούμενο service, ίσως ελλείψει χρημάτων»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags