Facebook Pixel "Του Μαρινάκη του κατέβασαν το παντελόνι"
| 2012-01-08 13:50:00

"Του Μαρινάκη του κατέβασαν το παντελόνι"

"Του Μαρινάκη του κατέβασαν το παντελόνι"

"Eίμαστε 1-1 με τον κ. Μαρινάκη", σχολίασε σε συνέντευξή του ο Αργύρης Σαλιαρέλης, για το θέμα με τα... κατεβασμένα παντελόνια. "Του δώσαμε να καταλάβει τι είναι αντριλίκι"!

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε στο zougla.gr για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την προσωπική τους κόντρα. Δίνοντας, ουσιαστικά, συνέχεια στο επεισόδιο που είχε μαζί με τον Βασίλη Ξενιάδη και τον νυν πρόεδρο του Ολυμπιακού, πριν από μερικά χρόνια.

«Εγώ είμαι μπροστινός, δεν κρύβομαι πίσω από κανέναν και ότι έχω κάνει το έχω κάνει μόνος μου, με την τύχη μου θες, την ικανότητα μου θες, αλλά μόνος μου και δεν χρωστώ σε κανέναν, πολιτικό ή επιχειρηματία. Γράφουν για ένα συγκεκριμένο επεισόδιο με τον κ. Μαρινάκη, εμένα και τον κ. Ξενιάδη. Μπορεί να είναι ανήκουστα αυτά τα πράγματα, αλλά είναι και αληθινά. Λένε όμως τη μισή αλήθεια... Προσπαθούσε να πουλήσει στον κ. Ξενιάδη τέσσερα καράβια. Απ' όσο ξέρω δεν είχε ακόμη την ιδιοκτησία. Φτιαχνόντουσαν στα ναυπηγία.

Το deal χάλασε, δεν έχασε τίποτα, ούτε κέρδισε. Δεν έχασε κάτι ο κ. Μαρινάκης. Πήρε 5-6 μπράβους, σε ένα γραφείο στο Παλαιό Φάληρο και ήρθε μέσα, ρωτώντας τον κ. Ξενιάδη που βρήκε τα λεφτά και θέλει να αγοράσει τα καράβια. Τον ρωτούσε αν είναι από ναρκωτικά, αν είναι από λαθρεμπόριο. Του λέει ο άλλος, ότι είναι δικά του λεφτά και τι τον νοιάζει αυτόν... Του τράβηξαν, του έσκισαν το σακάκι. Και λένε ότι κυκλοφορεί και βίντεο. Να φέρουν αυτό το βίντεο να το δούμε.

Μετά από αυτό το επεισόδιο πήρε το αεροπλάνο κι έφυγε. Μετά από δύο μήνες έγινε ένα παρόμοιο επεισόδιο, με τον κ. Μαρινάκη. Αυτό ξέχασε να το πει: ότι του κατέβασαν το παντελόνι. Τώρα ήμαστε 1-1! Του δώσαμε να καταλάβει ότι να πηγαίνουν σε έναν ανυπεράσπιστο άνθρωπο 10 μπράβοι δεν είναι αντριλίκι. Είναι ό,τι χειρότερο. Του δώσαμε να καταλάβει ότι δεν πρέπει να τα κάνει αυτά», σχολίασε αρχικά ο Αργύρης Σαλιαρέλης, δίνοντας συνέχεια σε χθεσινό ρεπορτάζ του "Πρώτου Θέματος".

Για το γεγονός πως θεωρεί τον Β. Μαρινάκη υπαίτιο για να χαλάσει η συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ: «Εφοπλιστικοί κύκλοι λένε διάφορα. Ποίοι είναι αυτοί; Έπρεπε να έχουν και όνομα. Εγώ ξέρω ποιος είναι και είμαι σίγουρος. Πρόεδρος μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας που την αγαπώ και την λατρεύω, ο οποίος έχει προηγούμενα με τον Ξενιάδη και εμένα και είμαι σίγουρος ότι χρησιμοποιεί τον Αδαμίδη για να πλήξει τον χώρο του Ξενιάδη. Αλλά έτσι δεν πλήττεται ο Ξενιάδης, Θα έχει πρόβλημα αν πάει να αγοράσει τις μετοχές και δεν έχει λεφτά. Δεν παίζουμε την κολοκυθιά, διαφορές με τον Ξενιάδη και με εμένα έχει ο Μαρινάκης».

Ακόμα, σχολίασε πως θεωρεί και ως υποκινητή και ενορχηστρωτή των δημοσιευμάτων και κινήσεων στον χώρο του ποδοσφαίρου που σαν στόχο έχουν την υπονόμευση του deal, αλλά και την προσωπική απαξίωση του Ξενιάδη αλλά και του ιδίου.

Μίλησε και για το παράνομο στοίχημα και τα στημένα παιχνίδια: τον κ. Μπιτσαξή, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και τα «λαμόγια» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Αποκαλύπτει, μάλιστα, πως «υπάρχει και τρίτη κασέτα» με ότι αυτό συνεπάγεται και που μπορεί να σημαίνει για εκείνους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα σε αυτόν τον σκοτεινό κόσμο του παράνομου στοιχήματος και του στημένου τζόγου.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και στην Super League. Όπως αποκάλυψε σε λίγο καιρό το όνομά του θα εμπλακεί με τα διοικητικά των Πειραιωτών. Περισσότερα δεν αποκάλυψε, όμως υποσχέθηκε πως θα το κάνει στο μέλλον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags