Facebook Pixel Πού είναι ο αντι-Ριέρα του Γενάρη; Οέο! (ΦΩΤΟ)
| 2012-01-11 12:30:00

Πού είναι ο αντι-Ριέρα του Γενάρη; Οέο! (ΦΩΤΟ)

Πού είναι ο αντι-Ριέρα του Γενάρη; Οέο! (ΦΩΤΟ)

Ήταν αρχές Σεπτεμβρίου όταν ο Ολυμπιακός έκανε το χρυσοφόρο ντιλ με τους Τούρκους για τον Ριέρα. Τότε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έβαλε στο ταμείο του 4,5 εκ. ευρώ!

Τρομερό ποσό για τα δεδομένα της εποχής και την προσφορά του παίκτη.

Οι εφημερίδες, σύμφωνα με τις πληροφορίες τους από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, άρχισαν να γράφουν, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, το ένα όνομα μετά το άλλο για μια μεταγραφή δυνατή της τελευταίας στιγμής.

Βιεϊρίνια, Νιχάτ, Ασαμόα κλπ., όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στις φωτογραφίες των πρωτοσέλιφων που συνοδεύουν το θέμα.

Όλοι, λοιπόν, άρχισαν από την πρώτη στιγμή να κάνουν λόγο για τον αντί-Ριέρα, αφού ο Ολυμπιακός είχε πλέον αρκετά χρήματα στο ταμείο του. Οι εφημερίδες, όμως, μιλούσαν και για κάτι άλλο, όπως επίσης βλέπετε από τα πρωτοσέλιδα εκείνων των ημερών.

Επειδή είχε μπει ήδη Σεπτέμβρης θα μπορούσε η μεγάλη μεταγραφή να γίνει τον Γενάρη, ειδικά αν ο Ολυμπιακός περπατούσε στην Ευρώπη. Κι έτσι αποκτήθηκε τότε μόνο ο ελεύθερος Μόνχε.

Ο Γενάρης έφτασε, λοιπόν. Στο μεταξύ πέταξε γι’ αλλού και ο Βιεϊρίνια, για τον οποίο πολύς λόγος έγινε.

Εσείς τι λέτε τώρα; Βλέπετε καμία διάθεση ο Ολυμπιακός να δώσει χοντρά φράγκα για έναν παικταρά;

Προς το παρόν, πάντως, οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως γλιτώνουν ακόμα 500.000 ευρώ! Από το πρόστιμο για την γκέλα με τη Δόξα, που συμψηφίστηκε με προηγούμενα πριμ… Δύσκολες εποχές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags