Facebook Pixel Έλεος με την γκρίνια για την πώληση του Βιεϊρίνια!
| 2012-01-11 14:40:00

Έλεος με την γκρίνια για την πώληση του Βιεϊρίνια!

Έλεος με την γκρίνια για την πώληση του Βιεϊρίνια!

Χίλια λάθη μπορεί να έχει κάνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης αλλά απ' όλη την ιστορία με τον Πορτογάλο άσο, ο ΠΑΟΚ βγήκε 100% ωφελημένος. O "σκύλος" εξηγεί...

Μπορεί να ξαναβρεί άλλους …Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ και ας του φύγουν όχι στα 3,5 χρόνια, όπως ο Αντελίνο, αλλά στα δύο; Αυτή θα είναι η μαγκιά και έτσι θα έρθει η εξυγίανση για τον "δικέφαλο του βορρά".

Τέτοια deals είναι ό,τι καλύτερο για ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ που όπως και να το κάνουμε δεν αποτελούν τον τελικό προορισμό ενός ταλαντούχου και φιλόδοξου παίκτη. Έτσι πρέπει να λειτουργούν για να είναι και ανταγωνιστικές και οικονομικά ανεξάρτητες.

Έχουν λυσσάξει οι πάντες με την πώληση του Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Μα είναι δυνατόν; Για όλη του την καριέρα έπρεπε να μείνει δηλαδή στην Τούμπα ο Πορτογάλος; Ή μήπως θα βρισκόταν ποτέ ομάδα να πληρώσει τη ρήτρα του;

Σοβαροί να είμαστε... Άλλη συμφωνία αλά …Καστίγιο δεν πρόκειται να υπάρξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ ο Ολυμπιακός έχασε κάποτε τον Τουρέ με πολύ λιγότερα και σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα. Τον Τουρέ, που βρίσκεται πλέον στο ποδοσφαιρικό Έβερεστ!

Σούπερ ευνοημένος είναι ο ΠΑΟΚ. Είχε έναν παικταρά που απέκτησε με ψύχουλα, τον ξεζούμισε για 3,5 χρόνια, ανέβηκε επίπεδο χάρη σε κείνον και τελικά έβγαλε και ένα πολύ σημαντικό κέρδος από την πώληση του. Μακάρι να μπορέσει να το ξανακάνει και με άλλους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags