Facebook Pixel Κάτω τα χέρια απ' τον Ξενιάδη
| 2012-01-11 17:06:00

Κάτω τα χέρια απ' τον Ξενιάδη

Κάτω τα χέρια απ' τον Ξενιάδη

Ο Ξενιάδης έχει λεφτά στην Κίνα. Στην Ελλάδα, πάντως, τον κυνηγάνε για 1.500 ευρώ και τον τρέχουν στα κρατηρήρια. Αρα όταν λέει πως ετοιμάζει μεγάλο deal real estate, μάλλον εννοεί πως έχει κανονίσει το βράδυ παρέα να παίξουν Monopoly.

Γράφει ο Παναγιώτης Αρωνιάδης...

Αγοράζω τη Σταδίου και χτίζω τρία ξενοδοχεία… Ο Μπομπ Κοζώνης δεν ξέρει τι (δεν) έχει. Εμείς, πάντως, ξέρουμε πως έχει ιδιόκτητη λίμνη, ότι θα έχτιζε καζίνο στο Σικάγο, αλλά τον έφαγαν τα συμφέροντα και προς το παρόν παίζει online πόκερ στο σαλόνι του. Το πλάνο του για την mama ΑΕΚ δεν το είδαμε ποτέ. Αν και δεν θα μας έπαιρνε πάνω από περίπου 37 δευτερόλεπτα για να το αναλύσουμε ενδελεχώς.

Το κοινό γνώρισμα των δύο κολοσσών της παγκόσμιας οικονομίας είναι πως υπάρχει κόσμος που για έναν ανεξήγητο λόγο τους υπερασπίζεται με θέρμη. Οπως με τον λαχουράτο Μπομπ, έτσι και τώρα με τον Dr. Ξενιάδη (έχει και PhD μην το ξεχνάμε) γεμίζουν τα φόρουμ αθλητικών site με μηνύματα υπέρ τους. «Αφήστε τους να πάρουν την ΑΕΚ και να βάλουν χρήμα και μην τους κάνετε πόλεμο», είναι το γενικότερο νόημα.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη κατάντια της ΑΕΚ. Να υπερασπίζεται κάποιος τον Ξενιάδή ή τον οποιοδήποτε Ξενιάδη επειδή απλά είπε πως έχει πολλά λεφτά. Και μένα ένας φίλος μου για να ρίξει γκόμενα έλεγε πως έχει τράπεζα στο Καράκας. Της Βραζιλίας!!! Τι πάει να πει αυτό; Πως θα έπρεπε να του έχω ζητήσει στεγαστικό με προνομιακούς όρους για να φτιάξω το πατρικό μου;

Σύμφωνοι, αυτοί που γράφουν στα φόρουμ δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα της κοινής γνώμης. Είναι, όμως, ένα σεβαστό κομμάτι της. Η ευκολοπιστία τους αντικατοπτρίζει την απελπισία του Έλληνα που ψάχνει απεγνωσμένα κάτι για να πιαστεί. Αναζητά την ελπίδα όπου κι αν στρέφει το θολό του βλέμμα.

Ειδικά στην ΑΕΚ, όμως, ο κόσμος θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός ειδάλλως ο επόμενος Ψωμιάδης θα περιμένει στη γωνία για να σώσει την ομάδα και εν συνεχεία να τη «λεηλατήσει». Ισως και ο κανονικός Ψωμιάδης…

Υ.Γ. Νιώθω πολύ χαρούμενος που παράκουσα τη φωνή της επαγγελματικής λογικής και δεν είδα το live ξεκατίνιασμα της ΑΕΚ στη «Δίκη». Εχει πάψει να είναι αστείο όλο αυτό το πανηγύρι. Είναι θλιβερό.

Πηγή: theinsiders.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags