Facebook Pixel Στο Τμήμα έτρωγε τον ...πατσά ο Ξενιάδης!
| 2012-01-11 17:12:00

Στο Τμήμα έτρωγε τον ...πατσά ο Ξενιάδης!

Στο Τμήμα έτρωγε τον ...πατσά ο Ξενιάδης!

Διαβάστε ένα ξεκαρδιστικό παρασκήνιο με τον Ξενιάδη.

Ο Ξενιάδης συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης μετά την εκπομπή του ΣΚΑΪ, "Η Δίκη" στην οποία συμμετείχε. Η είδηση άρχισε να γίνεται γνωστή το πρωί και οι δημοσιογράφοι ξεκίνησαν να τον καλούν στο κινητό του για να επαληθεύσουν το γεγονός.

Ο ίδιος, με όσους μιλούσε, έλεγε "ότι δεν έχει συλληφθεί και τρώει πατσά με κάτι φίλους". Ωστόσο μόνο πατσά δεν έτρωγε καθώς εκείνες τις στιγμές ήταν στο Τμήμα Ασφαλείας Πειραιά κρατούμενος για τα χρέη που έχει και για τα οποία υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις.

Οι αστυνομικοί που ήταν μπροστά στα τηλεφωνήματα, δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα γέλια τους, καθώς τον άκουγαν έκπληκτοι να λέει ότι τρώει ...!πατσά.

Αργότερα κατάλαβαν ότι μιλούσε με δημοσιογράφους και επιχειρούσε να ρίξει στάχτη στα μάτια τους, σχετικά με τη σύλληψη του.

Ο Ξενιάδης εξακολουθεί να κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Πειραιά, μετά την πρωϊνή του προσαγωγή στα δικαστήρια και περιμένει να δει τι θα αποφασίσει ο ανακριτής με τον εισαγγελέα για το αίτημα της αποφυλάκισης του, αφού πρώτα πληρώσει τα χρέη του!

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags