Facebook Pixel Η… νιοστή χαμένη ευκαιρία του Σολτάνι
| 2012-01-13 12:17:00

Η… νιοστή χαμένη ευκαιρία του Σολτάνι

Η… νιοστή χαμένη ευκαιρία του Σολτάνι

Στα ρηχά νερά για ένα ακόμη παιχνίδι ο 27χρονος επιθετικός, προβληματίζει τους ανθρώπους του Άρη με την αγωνιστική του συμπεριφορά.

Ένα γκολ στην Κομοτηνή. Αυτή είναι η πενιχρή φετινή συνεισφορά του Καρίμ Σολτάνι με τη φανέλα του Άρη. Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, με αποκορύφωμα το χθεσινό σου δίνει την εντύπωση ότι είναι ένας απαθής παρατηρητής των τεκταινόμενων στον αγωνιστικό χώρος, ανόρεκτος και φυσικά ακίνδυνος για την αντίπαλη εστία.

Χθες ειδικά φαινόταν να κρατούσε μανιάτικο στους Σεμερτζίδη-Μιχαλήτσο που δεν τον χρησιμοποίησαν στο βασικό σχήμα ξέχωρα που με την εικόνα του φρόντισε να τους δικαιώσει.

Τις πταιει και ο πρώην παίκτης του Ηρακλή παρουσιάζει αυτή την εικόνα; Ήδη η σεζόν έχει μπει στο δεύτερο μισό της και τα περιθώρια έχουν στενέψει. Πρόβλημα προσαρμογής και να υπήρχε, λογικά θα έπρεπε να έχει εκλείψει, άσε που δεν είναι καινούργιος στα μέρη μας.

Από πέρσι αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή, μετά την αποχώρηση του Τσέζαρεκ είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να δώσει λύσεις στην επίθεση μαζί με τον Καστίγιο. Έτσι έδειξε και με την εικόνα του στα φιλικά όπου… πετούσε φωτιές.

Τι άλλαξε από το καλοκαίρι και από τις προσδοκίες που γέννησε φτάσαμε στην σημερινή απογοητευτική εικόνα;

Είναι ένα θέμα που ασφαλώς θα απασχολήσει και τον Μανουέλ Μασάδο που θα είναι ο τελευταίος που θα προσπαθήσει να βρει το κουμπί του γαλλοαλγερινού…

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags