Facebook Pixel Ζήλεια, ψώρα κι άλλα δώρα!
| 2010-12-22 18:08:00

Ζήλεια, ψώρα κι άλλα δώρα!

Ζήλεια, ψώρα κι άλλα δώρα!

Ζήλεψαν από τον Σισέ και τους παίκτες του Παναθηναϊκού οι πολυμετοχικοί κι αποφάσισαν κι αυτοί να κάνουν δώρα ο ένας στον άλλον για να πέσουν λίγο οι τόνοι ενόψει του αυριανού κρίσιμου Δ.Σ.

Ο sportdog αποκαλύπτει τις γιορτινές χειρονομίες μεταξύ Βαρδινογιάννη, Βγενόπουλου, Πατέρα, Γιαννακόπουλου κι όχι μόνο.

Ο Βαρδινογιάννης, λοιπόν, αποφάσισε να δωρίσει σε Βγενόπουλο, Πατέρα και το υπόλοιπο ποσοστό των μετοχών του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ακόμα, δεσμεύθηκε να κατασκευάσει δυο γήπεδα, ένα θερινό κι ένα κλειστό για τις κρύες μέρες του χειμώνα, να παραχωρήσει δωρεάν για 100 χρόνια την Παιανία και να δώσει το 50% των μετοχών από τις μετοχές του στην Motor Oil. Σύμφωνα με πληροφορίες, Βγενόπουλος και Πατέρας έδειξαν σκεπτικοί και δεν είναι σίγουρο ότι θα αναλάβουν την ΠΑΕ. Ίσως να θέλουν και κάτι παραπάνω.

Από την πλευρά του ο Βγενόπουλος δώρισε τον Πατέρα την ΠΕΚ, ενώ ο Πατέρας ανταπέδωσε με ένα πρωτοχρονιάτικο λαχείο με την ευχή να κερδίσει τον πρώτο λαχνό. Και οι δυο μαζί κάνανε δώρο στον Βαρδινογιάννη το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που τους δώρισε λίγους μήνες πριν ο Τζίγγερ.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, τέλος, έκανε μια μεγάλη χειρονομία και προς τους τρείς δίνοντας από δέκα κουτιά με ηρεμιστικά, ενώ κράτησε μερικά και για τον ίδιο, μασώντας μπροστά τους ένα χάπι, έτσι ώστε να μειωθεί η ένταση στην πράσινη ΠΑΕ. Κατά λάθος το ίδιο δώρο με τον αδερφό του πήγε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Μέρος στην χαρμόσυνη εκδήλωση πήρε και ο Κώστας Αντωνίου που δώρισε – ξανά – τον Μελίσση στον Παναθηναϊκό για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ ο Φρέιτας κράτησε το καλύτερο για το τέλος και είπε: «Αν δεν σας κάνει ο Φερέιρα, θα σας φέρω τον Μουρίνιο που είναι κι αυτός φίλος μου».

Στους παίκτες, τέλος, ο Φερέιρα έδωσε άλλες δέκα μέρες ρεπό για να ξεκουραστούν κι άλλο από την σκληρή δουλειά που έχουν κάνει ως τώρα. Στα επίσημα παιχνίδια θα αγωνιστούν μέχρι τότε μόνο οι εθελοντές. Ο πρώτος που παρουσιάστηκε εθελοντικά κι αρνήθηκε την άδειά του ήταν ο Γκοβού, ο οποίος, όμως, θέλουν οι φήμες, να είχε καταναλώσει πρώτα το ουίσκι του Σισέ. Είχε και κάτι ξερόβηχες, πάντως.

Όπως καταλαβαίνετε αυτά δεν γίνονται ούτε στις ταινίες και το κείμενο είναι χιουμοριστικό. Στον Παναθηναϊκό, άλλωστε, όλα λειτουργούν βάσει λογικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα δώρα των παικτών του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags