Facebook Pixel Ρούντολφ, το (κουτσό;) ελαφάκι...
| 2012-01-13 22:40:00

Ρούντολφ, το (κουτσό;) ελαφάκι...

Ρούντολφ, το (κουτσό;) ελαφάκι...

Ο Παναθηναϊκός βιάστηκε να υπογράψει τον Ρούντολφ την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, χωρίς να τον περάσει από ιατρικές εξετάσεις, λες και θα έχανε το κελεπούρι. Αποτέλεσμα;

Ο 27χρονος Ούγγρος φορ, ενώ ήδη έχουμε μπει στο δεύτερο μισό της σεζόν, πιο συχνά βρίσκεται στα πιτς παρά στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Μισό ματς παίζει (γιατί πως δεν έπαιξε ενενηντάλεπτο) και πέντε δεν παίζει, εξαιτίας των τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν.

Τον περισσότερο καιρό το πρόβλημα είναι οι κοιλιακοί του, ενώ τώρα προέκυψαν νέες ενοχλήσεις, στον τετρακέφαλο αυτή τη φορά, οι οποίες θα τον κρατήσουν έξω καμιά 10αριά μέρες ακόμα και βλέπουμε...

Προφανώς, ο Ούγγρος ...παραζορίστηκε στο ματς με τον Πανιώνιο, όπου πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού! Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε ο ίδιος στις διαδικτυακές του επαφές, επειδή ευστόχησε στη διαδικασία των πέναλτι...

Το γεγονός, βέβαια, ότι ο ...τρομερός φορ που θα έδινε λύση στο επιθετικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού (τουλάχιστον έτσι παρουσιαζόταν όταν αποκτήθηκε ως δανεικός από την Τζένοα), έφτασε να σκοράρει -έστω από τη βούλα του πέναλτι και όχι σε κανονική διάρκεια αγώνα- σχεδόν 4 μήνες μετά την απόκτησή του, λέει αρκετά. Περισσότερα, όμως, λένε οι ελάχιστες συμμετοχές του, οι οποίες εν πολλοίς δικαιολογούν την "απουσία" του Ρούντολφ από το επιθετικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Πόσο έχει παίξει ως τώρα; Το σύνολον, 245 λεπτά! Από αυτά, τα 132' στο πρωτάθλημα και τα υπόλοιπα 113΄ στο Κύπελλο (τα 74΄ στο ματς με τον Αγροτικό Αστέτρα και τα υπόλοιπα με τον Πανιώνιο, όταν μπήκε αλλαγή στη θέση του Τοτσέ στο 81΄ και έπαιξε και την παράταση).

Εννοείται πως και στις 7 συμμετοχές του (5 στο πρωτάθλημα, 2 στο Κύπελλο) δεν έβγαλε ενανηντάλεπτο, καθώς στις 6 ήρθε από τον πάγκο (μόνο με τον Αγροτικό Αστέρα ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 74΄), καθώς η ανετοιμότητά του δεν έδινε τη δυνατότητα στον Ζεσουάλδο Φερέιρα να τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα. Για γκολ, τα είπαμε. Μηδέν!

Α, έχει πάρει και τρεις κίτρινες...

Σίγουρα περισσότερα περίμενε ο Παναθηναϊκός όταν βιαζόταν να τον υπογράψει, από 245 λεπτά, τρεις κίτρινες και ...ένα γκολ στη διαδικασία των πέναλτι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags