Facebook Pixel Ποιος θα είναι ο επόμενος για "ου" και ...ξου;
| 2012-01-15 11:00:00

Ποιος θα είναι ο επόμενος για "ου" και ...ξου;

Ποιος θα είναι ο επόμενος για "ου" και ...ξου;

Τα άκουσε για τα καλά τα γιουχαρίσματα στο Καραϊσκάκη ο Γέστε, όταν μπήκε προς το τέλος του ματς στη θέση του Ιμπαγάσα. Και είναι ο δεύτερος παίκτης που γίνεται φέτος "στόχος" της κερκίδας.

Ο Κονστάντσο ήταν ο πρώτος που άνοιξε την πόρτα της ουσιαστικής (όχι ακόμα τυπικής) εξόδου!

Ο κόσμος κάποια στιγμή απηύδησε με όσα έβλεπε κι έτσι έστειλε το μήνυμα στον Βαλβέρδε "μην τον ξαναβάλεις". Και δεν είναι μόνο οι γιούχες για τον Κονστάντσο, αλλά και η στήριξη που πήρε από την κερκίδα από το πρώτο λεπτό ο Μέγιερι. Με συνέπεια ο μικρός να γίνει βασικός και ο "βασικός" ...παγκίτης!

Τώρα ήρθε η ώρα να πέσει κράξιμο στον Γέστε. Ένα "ου" που σημαίνει ...ξου! Σα να του λέει η κερκίδα "δεν σε θέλουμε κι άδειασέ μας την γωνιά".

Για χρόνια ο Γέστε ήταν πρωτοσέλιδο κάθε καλοκαίρι. Κάτι σαν ο μεσσίας που θα έρθει στην Ελλάδα και θα σώσει τον Ολυμπιακό. Τελικά ο Γέστε ήρθε στην χώρα μας, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει προσφέρει τίποτα, εκτός από εκείνη την ασίστ στον "Φέτφα" στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ.

Χθες, λοιπόν, πήρε το "μήνυμα" και ο Γέστε. Ο Βαλβέρδε μπορεί να είπε πρόσφατα ότι τον υπολογίζει, αλλά κάτι μας λέει ότι θα το ξανασκεφτεί αρκετά να τον βάλει σε παιχνίδι.

Και ποιος θα είναι τρίτος; Συνήθως τριτώνει το κακό σε τέτοιες περιπτώσεις. Μετά τον Κονστάντσο και τον Γέστε, ποιος παίρνει σειρά;

Υπάρχουν αρκετά …φαβορί. Ο ένας πρέπει, λογικά, να είναι ο Μακούν που απογοήτευσε σε ένα ακόμα παιχνίδι. Βαρύ είναι το κλίμα και για τον Αμπντούν, για τον οποίο η εξέδρα έχει ήδη δείξει σημάδια δυσαρέσκειας.

Μήπως και ο Μαρκάνο, που αν και τον τελευταίο καιρό είναι βελτιωμένος, απόψε έκανε πάλι δυο χοντρές πατάτες. Ίδωμεν, λοιπόν. Θα φανεί αν θα τριτώσει το κράξιμο και ποιος θα είναι αυτός που θα τα ακούσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags