Facebook Pixel "Eίχε τύχη και νίκησε"
| 2012-01-15 20:47:00

"Eίχε τύχη και νίκησε"

"Eίχε τύχη και νίκησε"

Ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε πως ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ομάδα του λόγω τύχης, με τον Έλληνα τεχνικό να θέλει να δει ξανά τον παλιό καλό Βασιλάκη (Κουτσιανικούλη).

"Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ήταν ένα από τα καλά μας παιχνίδια. Όλες οι ομάδες μέχρι τέλους θα διεκδικήσουν τους στόχους μας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Από το πρώτο ματς που παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη, μας κυνηγά μια κακοδαιμονία και μόνιμα απουσιἀζουν  4-5 παίκτες. Έτσι όπως εξελισσόταν το παιχνίδι μπορούσαμε και να νικήσουμε, αλλά χάσαμε και τον Λεάλ. Έγινε ένα καλούτσικο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν όπως ήταν στις προηγούμενες χρονιές. Με μια δόση τύχης μας νίκησε", είπε αρχικά ο τεχνικός του Εργοτέλη. 

Για τον Κουτσιανικούλη ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε: "Ο Κουτσιανικούλης είναι ένα μεγάλο δίλημμα για εμάς, όπως ήταν και για τον ΠΑΟΚ. Εγώ βλέπω έναν διαφορετικό Κουτσιανικούλη από πλευράς απόδοσης, προσπαθώ να τον επαναφέρω όπως ήταν πριν έρθει στον ΠΑΟΚ. Στο σημερινό παιχνίδι υπήρχε. Το γκολ που πέτυχε ίσως να τον βοηθήσει να βρει τον εαυτό του, να ξαναδούμε τον παλιό Βασιλάκη"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags