Facebook Pixel Αρέσει ο Λεάλ σε ΠΑΟΚ
| 2012-01-20 15:42:00

Αρέσει ο Λεάλ σε ΠΑΟΚ

Αρέσει ο Λεάλ σε ΠΑΟΚ

Στον Δικέφαλο περνάνε από κόσκινο εδώ και καιρό τον Σέρχιο Λεάλ του Εργοτέλη και πλέον το timing θεωρείται κατάλληλο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday", ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του Σέρχιο Λεάλαπό τον Εργοτέλη.

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν βάλει καιρό τώρα στο στόχαστρό τους τον Ουρουγουανό άσο, αφού και το περασμένο καλοκαίρι είχαν γίνει κάποιες κουβέντες, όμως ήταν περισσότερο φιλολογικού περιεχομένου.

Ο παίκτης έχει δείξει ότι διαθέτει τις αρετές που αρέσουν στον Λάζλο Μπόλονι και το απέδειξε στο ματς της 10ης Σεπτεμβρίου στο Παγκρήτιο, όπου είχε γυρίσει το ματς. Από τότε στον ΠΑΟΚσημείωσαν το όνομά του  με "χρυσά γράμματα".

Έτσι λοιπόν, μετά την αποδέσμευση του Βιεϊρίνια, στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσουν τον 29χρονο παίκτη των Κρητικών, ο οποίος ξέρει να ελίσσεται και στα φτερά, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούνιο. Κάτι που σημαίνει ότι με ένα συμβολικό ποσό των 100.000 ευρώ θα μπορούσε να γίνει το deal.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει ήδη στα χέρια του συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με τους δύο συλλόγους να έχουν έρθει σε συμφωνία. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags