Facebook Pixel Υπάρχει κανένας άλλος σωτήρας για ΑΕΚ;
| 2012-01-21 10:00:00

Υπάρχει κανένας άλλος σωτήρας για ΑΕΚ;

Υπάρχει κανένας άλλος σωτήρας για ΑΕΚ;

Τι τραβάει κι αυτή η ΑΕΚ, τι αμαρτίες πληρώνει η ιστορική ομάδα; Δεν της φτάνουν τα προβλήματά της από την διοίκηση Αδαμίδη και την αδιαφορία των μετόχων της, υπάρχουν κι άλλα από πάνω!

Όλη αυτή η φασαρία που γίνεται στα ΜΜΕ καθημερινά άνευ λόγου κι αιτίας. Τη μια βγαίνει ο τέως πρόεδρος Γιδόπουλος στα κανάλια και λέει τις απόψεις του για το τι πρέπει να γίνει στην Ένωση. Πήρε ένα πρωτάθλημα μια χρονιά και τα επόμενα 20 χρόνια -και βάλε- κάνει δηλώσεις για την ΑΕΚ λες κι είναι ακόμα ιδιοκτήτης.

Στην συνέχεια σκάει μύτη ο Ξενιάδης, ο οποίος ξαφνικά χάθηκε από το προσκήνιο. Τον είδαμε σε μια εκπομπή κάποιο βράδυ, ύστερα μάθαμε ότι τον πιάσανε το ίδιο χάραμα και τέλος η ιστορία. Επίσης, ακούσαμε διάφορες ιστορίες κλπ., με φωτογραφίες σε εφημερίδες από τσαμπουκάδες σε γραφεία εφοπλιστάδων, με συμπρωταγωνιστή τον Σαλιαρέλη. Πολύς κόσμος ξεκαρδίστηκε με όλα αυτά, κάποιοι τσαντίστηκαν κιόλας και τέλος! Καμία εξέλιξη προς το συμφέρον της Ένωσης.

Κι εσχάτως ήρθε στο προσκήνιο και ο Τροχανάς. Βρε, δεν γίνονται αυτά. Έκατσε τώρα ο Τροχανάς κι έγραψε πρόταση για την ΑΕΚ 5.500 λέξεων!!! Μιλάμε για 17 σελίδες. Άλλη δουλειά δεν είχε; Είδαμε τι προκοπή έκανε η ΑΕΚ και όταν ήταν στα πράγματα αυτός. Και πώς το ονόμασε το σχέδιο; «Θεσμική επανάσταση»! Απ’ όλα είχε η ΑΕΚ, μια θεσμική επανάσταση της έλειπε. Και ειδικά από τον Τροχανά!

Πώς να προκόψει, λοιπόν, η ΑΕΚ κάτω από τέτοιες συνθήκες. Όλοι έχουν να κάνουν από μια πρόταση, όμως κανείς δεν μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα. Που είναι ένα και μοναδικό: Τα λεφτά!

Από λόγια; Εκατομμύρια λέξεις. Από πράξεις; Μηδέν. Όλοι κόπτονται για το μέλλον της ΑΕΚ, όλοι είναι υποψήφιοι σωτήρες (στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων κλπ.), αλλά στο ανέξοδο. Αν, λοιπόν, έχει κάποιος λεφτά για να βάλει, τότε ας πει και μια κουβέντα παραπάνω. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Αν, όμως, μιλάει για να μιλάει, τότε τι φταίει και ο μέσος ΑΕΚτζής, που έχει φάει τόσες στεναχώριες, να τους ακούει όλους αυτούς καθημερινά;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags