Facebook Pixel "Αγκάθι" το buy-out
| 2012-01-24 10:33:00

"Αγκάθι" το buy-out

"Αγκάθι" το buy-out

Ας δούμε λίγο το θέμα με τον Μάουρο Φορμίκα. Η Μπλάκμπερν δεν θέλει να δανείσει, θέλει να πουλήσει. Αξιώνει 4 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του Αργεντινού κι αυτό παρότι είναι από τους πλέον αγαπητούς στην εξέδρα του "Ιγουντ Παρκ".

Υστερα από αρκετές πιέσεις, αλλά κυρίως την γραπτή δέσμευση του Ολυμπιακού για διευθέτηση ενός υπολοίπου 200.000 ευρώ από την προ ετών μεταγραφή του Ματ Ντεμπίσιρ, οι «ρόβερς» δέχτηκαν να συζητήσουν την προοπτική με έναν απαράβατο όρο:Να παραχωρηθεί δηλαδή δανεικός ο Φορμίκα ως το τέλος της σεζόν, να πληρώσει ως «ενοίκιο» ο Ολυμπιακός 500.000 ευρώ και το καλοκαίρι αν η Μπλάκμπερν υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να καταβάλλει άλλα 3,5 εκατ. ευρώ και να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του Αργεντινού.

Αν δεν υποβιβαστεί η Μπλάμπερν, τότε ο Φορμίκα επιστρέφει στο Νησί.Τη δεδομένη στιγμή, η προσφορά του Ολυμπιακού είναι 100.000 μικρότερη για το εξάμηνο ενοίκιο, ενώ το μεγάλο αγκάθι αφορά τα 3,5 εκατ. ευρώ του buy-out.Χρήματα που είναι πάρα πολλά, ειδικά με την προοπτική (πιο ορατή από ποτέ πλέον) να μην υπάρχουν του χρόνου τα εξασφαλισμένα έσοδα από την συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον ίδιο τον Φορμίκα, ο Ολυμπιακός προσφέρει 400.000 ευρώ ως το τέλος της σεζόν και παρότι κι εδώ υπάρχει μια διαφορά της τάξης των 100.000, το συγκεκριμένο δεν είναι ικανό να χαλάσει τη δουλειά.Αν κι εφόσον φυσικά, οι «ερυθρόλευκοι» αποδεχτούν τους δεσμευτικούς και προς το παρών αδιαπραγματεύτους όρους της Μπλάκμπερν. Εξελίξεις για το που πάει το πράγμα, από αύριο…

Πηγή: transfernews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags