Facebook Pixel Παικταράς ή τελειωμένος;
| 2012-01-31 09:30:00

Παικταράς ή τελειωμένος;

Παικταράς ή τελειωμένος;

Ακόμη δεν φόρεσε τα ερυθρόλευκα ο Αλεξάντερ Χλέμπ και η αιώνια ελληνική κουβέντα ξεκίνησε: Μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό ή θα αποδειχτεί νέος Γέστε;

Αλεξάντερ Χλέμπ, λοιπόν. Έτοιμος να πιάσει λιμάνι ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα , αλλά το ερώτημα είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται και αν μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά.

Για την αξία και το ταλέντο του ούτε λόγος φυσικά. Παίκτης κλάσης που στα καλά του μπορεί να κάνει παπάδες. Ειδικά όταν μιλάμε για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καταλαβαίνει κανείς ότι ένας Χλεμπ σε καλή κατάσταση θα αποτελέσει σίγουρα σημείο αναφοράς.

Το θέμα είναι ότι προέρχεται από ένα πολύ φτωχό πέρασμα από την Βόλφσμπουργκ με μόλις τέσσερις συμμετοχές και συχνούς τραυματισμούς. Άλλο που δεν ήθελε, δηλαδή, ο φετινός Ολυμπιακός που έχει καταντήσει νοσοκομείο. Ακόμη βέβαια κι αν αποδειχτεί "ταύρος" στις εξετάσεις είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει να φορμαριστεί.

Καλά θα κάνουμε, λοιπόν, να περιμένουμε να τον δούμε στο γήπεδο. Το χορτάρι είναι ο καθρέφτης για όλους. Αυτό ήταν και για τον Γέστε, τον Γκοβού και τον Γκούντγιονσεν, αυτό ήταν και για τον Σισέ τον Καρεμπέ και τον Ριβάλντο.

Παίκτες που ορκιζόμασταν ότι θα αφήσουν εποχή, πέρασαν και δεν ακούμπησαν, όπως και παίκτες που αντιμετωπίστηκαν με καχυποψία, μας διέψευσαν θετικά. Υπομονή, λοιπόν, που λέει και μια ψυχή σε άλλο άθλημα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags