Facebook Pixel Α(χ)Καλέ, είναι αλήθεια...
| 2012-01-31 13:21:00

Α(χ)Καλέ, είναι αλήθεια...

Α(χ)Καλέ, είναι αλήθεια...

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και με τη βούλα ο Κάνγκα Ακαλέ μέχρι το καλοκαίρι του 2012 με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας για έναν ακόμα χρόνο!

«Στον Παναιτωλικό ανήκει από σήμερα ο διεθνής Ιβοριανός ποδοσφαιριστής Κάνγκα Ακαλέ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδας μας που λήγει τον Ιούνιο του 2012, με δυνατότητα επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο. Ο αριθμός της φανέλας που επέλεξε είναι το 81», αναφέρει η ανακοίνωση στο σάιτ της ΠΑΕ, με τον ίδιο τον παίκτη να σχολιάζει στις πρώτες του δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και ο Παναιτωλικός θα πετύχει τους στόχους του. Ελπίζω η άφιξή μου να βοηθήσει σ’ αυτό.

Θέλω να παίξω καλά και να μείνω και την επόμενη χρονιά στην ομάδα. Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις, αλλά θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για τον πρόεδρο και τους υπόλοιπους ανθρώπους του Παναιτωλικού που μου επεφύλαξαν μια τέτοια υποδοχή, δείχνοντας ότι είναι μια πολύ καλή οικογένεια.

Γνωρίζω ότι ο Παναιτωλικός διαθέτει παίκτες όπως ο Αντί Καμαρά και ο Άγγελος Χαριστέας. Με αυτούς, αλλά και με όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου που σήμερα θα γνωρίσω, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags