Facebook Pixel Το κράξιμο έφερε μεταγραφές!
| 2012-01-31 14:15:00

Το κράξιμο έφερε μεταγραφές!

Το κράξιμο έφερε μεταγραφές!

Η έντονη δυσαρέσκεια και κριτική από τον κόσμο του Ολυμπιακού για το "μεταγραφές τέλος" φαίνεται ότι ανάγκασαν τον Μαρινάκη να …ψαχτεί για παίκτες την τελευταία στιγμή.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, τίποτα δεν ξεφεύγει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δίνει μεγάλη βάση στην κοινή γνώμη και στα ΜΜΕ σε σημείο που ενημερώνεται ακόμη και για το σχόλια που αφήνουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στις αθλητικές ιστοσελίδες και στα διάφορα forum.

H γνωστοποίηση από την ΠΑΕ ότι δεν πρόκειται να γίνει άλλη κίνηση πλην του Κάρολ και του …Ντιόγκο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των φίλων των Πειραιωτών. Μέχρι και τον Κόκκαλη άρχισαν να νοσταλγούν κάποιοι. Κάτι ασφαλώς καθόλου τιμητικό για έναν νέο και φιλόδοξο πρόεδρο...

Εκατοντάδες σχόλια αποδοκιμασίας για την συγκεκριμένη απόφαση είδαν το φως της δημοσιότητας. Πολύς ήταν ο κόσμος που τα "έχωνε" στον Μαρινάκη θεωρώντας ότι με το να μην προχωρήσει σε ενίσχυση της ομάδας πετάει λευκή πετσέτα. Και εδώ που τα λέμε σε περίπτωση μη διάκρισης τη φετινή σεζόν, τα πράγματα θα γίνονταν άσχημα για τον Μαρινάκη, αφού οι "ερυθρόλευκοι" οπαδοί θα του καταλόγιζαν πως δεν το πάλεψε όσο μπορούσε.

Αυτή η τάση του κόσμου, λοιπόν, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να γίνει με το καλημέρα δυσάρεστος στον κόσμο. Γι' αυτό έστω και την ύστατη ώρα ενεργοποιήθηκε με σκοπό την ενίσχυση του ρόστερ. Αυτό, βέβαια, δεν λέγεται προγραμματισμός σοβαρής ομάδας…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags