Facebook Pixel Τα γυρίζεις τώρα Τζιμπρίλ;
| 2012-01-31 14:07:00

Τα γυρίζεις τώρα Τζιμπρίλ;

Τα γυρίζεις τώρα Τζιμπρίλ;

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΚΠΡ και την Πρέμιερ Λιγκ. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας αποκάλυψε πως δεν έχει μετανιώσει που έφυγε από την Έλλαδα, ενώ αναφέρθηκε στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον.

Ο Γάλλος επιθετικός μίλησε στο ''RMC'' και αναφέρθηκες αρχικά στη προηγούμενη ομάδα του, τη Λάτσιο:«Στη Ρώμη είναι μια χαρά, αλλά το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και μου έλειπε το γκολ. Στη Ρώμη το φαγητό είναι καλό, δεν έχει τόσο κρύο και η πόλη είναι φανταστική. Δεν τα πήγα καλά στο γκολ. Πάλευα. Ομως είναι δύσκολο να αποδείξεις ότι δεν είσαι λάθος, όταν παίζεις 10 και 20 λεπτά το παιχνίδι και ειδικά όταν αλλάζεις πρωτάθλημα. Χρειάζεσαι χρόνο για να προσαρμοστείς, να μάθεις τους συμπαίκτες σου και το σύστημα της ομάδας. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι πολύ δύσκολη και με πολύ τακτική. Συνήθιζα να έχω χώρο, αλλά τώρα είναι λίγο δύσκολο, όμως δεν τα παρατάω».

Στη συνέχεια επανέλαβε πως δεν μετάνιωσε που έφυγε από τη χώρα μας, ενώ αναφέρθηκε και στο Παναθηναϊκό:«Δεν έχω μετανιώσει που με έδωσε ο Παναθηναϊκός. Ακόμα παραμένει στην καρδιά μου, αλλά έπρεπε να πάω στο επόμενο επίπεδο. Για τη θέση μου στο γήπεδο μίλησα με τον Ρέιχα, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Κλόζε είναι εξαιρετικός. Καταλαβαίνω γιατί τον προτιμούσε ο προπονητής».

Στο τέλος ο πρώην επιθετικός των πρασίνων μίλησε και για το μέλλον του:«Δεν έχω παρατήσει το θέμα Εθνική Γαλλίας. Θα παλέψω για να βρεθώ στο EURO. Ονειρεύομαι την Μπαρτσελόνα, αλλά είμαι 30 ετών. Θα ήταν ωραίο να τελειώσω την καριέρα μου στην Αμερική όμως ο Ανρί. Μου αρέσει η αμερικανική κουλτούρα. Αλλά μπορεί να τερματίσω και στην Γαλλία για να ξεπεράσω τα 100 γκολ. Θα ήταν ωραίο να κλείσω τον κύκλο μου στην Οσέρ, από όπου και ξεκίνησα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags