Facebook Pixel "Αίτηση πτώχευσης του Πανιωνίου!"
| 2012-02-01 13:29:00

"Αίτηση πτώχευσης του Πανιωνίου!"

"Αίτηση πτώχευσης του Πανιωνίου!"

Στην οφειλή του Πανιωνίου προς τον Ρεκόμπα, αλλά και τις νόμιμες κινήσεις που έχει ήδη κάνει προκειμένου να διεκδικήσει τα χρήματα του Ουρουγουανού, αναφέρθηκε ο δικηγόρος του.

Ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου, περί του οποίου ο λόγος, σχολίασε μέσω του "SentraFM" πως η καταγγελία των οφειλών έχει ήδη κατατεθεί και πλέον περιμένει να οριστεί η δικάσιμος προκειμένου να εξελιχθεί η υπόθεση!

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Χατζηιωάννου στον Sentra 103,3:

Για τις οφειλές του Πανιωνίου προς τον Ρεκόμπα: Υπήρχε και υπάρχει μία οφειλή του Πανιώνιου προς το Ρεκόμπα. Υπήρχε ένα υπόλοιπο που είχε συμφωνηθεί να καταβληθεί σε επιταγές, έπειτα από ένα ιδιωτικό συμφωνητικό. Οι επιταγές είναι Οκτωβρίου και Νοεμβρίου του 2011 και δεν πληρώθηκαν, ενώ ταυτόχρονα δεν ίσχυσε και η εκχώρηση για την εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Μου έχει δώσει εντολή να εισπράξω τα χρήματα με οποιονδήποτε νόμιμο τρόπο και θα καταθέσω αύριο έφεση για εντολή για πτώχευση του Πανιωνίου, σαν αυτή που είχε κάνει στην ΑΕΚ για τον Μάκο.

Για την επαφή με τον Πανιώνιο: Απ' όσο γνωρίζω η ΠΑΕ έχει κάνει δήλωση ότι δεν οφείλει. Ο Ρεκόμπα δεν είχε επιλογή από το να κάνει αυτή την καταγγελία. Πριν να κάνω το οτιδήποτε ενημέρωσα τον Πανιώνιο και τους είπα μην μου πείτε ότι σας έμπλεξα σε περιπέτειες και εκείνη αόριστα μου είπαν να κάνουμε έναν διακανονισμό όταν θα είμαι στην Αθήνα, γιατί μένω στην Θεσσαλονίκη.

Δεν μου έδωσαν επιταγές για τα τηλεοπτικά. Πήρα επιταγές του Πανιώνιου που έχουν λήξει δεν πληρώθηκαν και έχουν σφραγιστεί. Δεν έχω πρόβλημα να μας κάνει εκχώρηση των τηλεοπτικών όπως και έγινε. Τα τηλεοπτικά του Πανιωνίου είναι δεσμευμένα από άλλους και μόνο αν θέλει ο τρίτος τα εκχωρεί. Αν ο Πανιώνιος μου δώσει 65.000 ευρώ, αύριο θα πάω στον κ. Τσακίρη να ζητήσω και τα υπόλοιπα 32.500.

Για την ευθύνη της ΕΠΟ: Θέλω να δηλώσω ρητά και κατηγορηματικά δεν έχει ευθύνη η ΕΠΟ. Παίρνει μία υπεύθυνη δήλωση, αρκείται σε αυτή και ο έχων νόμιμο συμφέρον μπορεί να την προσβάλει.

Για την διαδικασία της καταγγελίας: Η καταγγελία έχει κατατεθεί πριν από δύο μέρες, δεν έχει προσδιοριστεί δικάσιμος. Πιστεύω ότι την άλλη Τετάρτη θα συζητηθεί, στην συνέχεια θα πάει ο Ρεκόμπα να πει αυτά που είναι, ο Πανιώνιος θα πάει να κάνει τις ενστάσεις του. Από την μία λένε είμαστε καλυμμένοι και από την άλλη λένε θα το δούμε το θέμα. Άρα κάτι υπάρχει. Για μένα θα πρέπει να εξεταστούν οι μεταγραφές και του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags