Facebook Pixel "Δεν θα υπάρξει πρόβλημα"
| 2012-02-01 14:51:00

"Δεν θα υπάρξει πρόβλημα"

"Δεν θα υπάρξει πρόβλημα"

Ο Γ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιωνίου, Νίκος Γκλεζάκος, εμφανίστηκε καθησυχαστικός σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την οφειλή προς τον Αλβάρο Ρεκόμπα, που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM», ο Νίκος Γκλεζάκος τόνισε πως θα διαπραγματευτούν τις οφειλές που υπάρχουν και υποστήριξε πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα:«Όπως διακανονίστηκαν και οι υπόλοιποι έτσι θα γίνει και αυτή η περίπτωση. Έτυχε να αλλάξει η σύμβαση και είναι ένα μέτρο πίεσης από πλευράς παίκτη. Έστω και τελευταία στιγμή ο Πανιώνιος τακτοποιεί υποχρεώσεις που έχουν δημιουργήσει άλλοι.Είναι αλήθεια πως οι δικηγόροι έχουν ακούσει από τον Πανιώνιο πολλά ψέματα. Εμείς όμως, σε όλους τους αντίδικους, που είναι πολλοί, δεν έχουμε πει ψέματα μέχρι τώρα. Για αυτό δεν υπάρχει ούτε μία προσφυγή και όλοι είναι κανονισμένοι στο μέτρο που μπορεί να ανταπεξέλθει η ομάδα».

Αναφορικά με το χαρτί που κατατέθηκε στην ΕΠΟ, στο οποίο αναφέρεται ότι ο Πανιώνιος δεν έχει οφειλές σε παίκτες, τόνισε: «Άλλες ομάδες δεν το έχουν καταθέσει; Δεν έχουν κάνει μεταγραφές; Όταν έγινε το χαρτί ήταν όλα κανονισμένα. Άλλαξε η σύμβαση διακανονισμών. Θα διακανονιστεί και ο Ρεκόμπα. Αν η ομάδα χρεοκοπήσει έχουν να χάσουν όλοι. Κανείς δεν θέλει να πτωχεύσει η ομάδα. Ούτε οι οπαδοί, ούτε εμείς, ούτε οι αντίδικοι».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο καταγγελίας από άλλη ομάδα, υποστήριξε: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ένα κάρο προβλήματα, αν έχουν και αυτά μεταξύ των ομάδων, είναι ένα ακόμα πρόβλημα. Ο Πανιώνιος έχει τρομερή ικανότητα να λύνει τα προβλήματα και σε κάποιους δεν αρέσει».

Παράλληλα, είπε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να εναρμονιστεί με την UEFA: «Η πλειοψηφία αγνοούσε τους κανονισμούς για αυτό ο Πανιώνιος ψήφισε να τηρηθούν οι νόμοι. Κάποτε πρέπει να γίνει... Το θέμα είναι αν το ποδόσφαιρο θα το παίζουν οι ποδοσφαιριστές ή οι δικηγόροι.Οι Πανιώνιοι είναι αδικημένοι και παλεύουν με θηρία για αυτό οι οπαδοί λέγονται πάνθηρες. Το σενάριο που είχαν φτιάξει κάποιοι δήθεν Πανιώνιοι, δεν θα περάσει. Οφειλές 2-3 χρόνων σκάνε στα χέρια μας, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε. Όσοι έφυγαν πέρυσι έκαναν προσφυγή, φέτος κανείς».

Επιστρέφοντας στο θέμα του Ρεκόμπα, υποστήριξε: «Θα βρούμε άκρη, εκτός αν συζητάμε για ρεβανσισμό και δεν το νομίζω. Ο άνθρωπος κάνει τη δουλειά του», ενώ εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά καθησυχαστικός: «Θα διακανονιστούν όλα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags