Facebook Pixel ''Δαχτυλοδεικτούμενο το ελληνικό ποδόσφαιρο''
| 2012-02-08 12:18:00

''Δαχτυλοδεικτούμενο το ελληνικό ποδόσφαιρο''

''Δαχτυλοδεικτούμενο το ελληνικό ποδόσφαιρο''

Η Μαρία Τσιγώνη, Μέλος του Δ.Σ της FIFPro μίλησε για την έκθεση της Μαύρη Βίβλου του Ποδοσφαίρου της Ανατολικής Ευρώπης και τα στοιχεία που υπάρχουν για την Ελλάδα, τονίζοντας πως όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δείξουν ενδιαφέρον.

Η εμπλοκή στα στημένα παιχνίδια και η προσέγγιση από τους ποδοσφαιριστές για να ''στηθούν'', δείχνει ότι η Ελλάδα βρίσκεται πολλά χρόνια πίσω στο ποδόσφαιρο.

Η κ.Τσιγώνη δήλωσε στη "Sportday":

«Πρέπει οπωσδήποτε να κάτσουμε όλοι κάτω μαζί με τις λίγκες και την ΕΠΟ και να υπάρξει ενδιαφέρον για τους ποδοσφαιριστές. Ήδη σε Β'-Γ' Εθνική οι παίκτες είναι ανασφάλιστοι. Η Ελλάδα για το ποδόσφαιρο είναι δυστυχώς δακτυλοδεικτούμενη αρνητικά! Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν μας ενδιαφέρει το πρόσωπο που δείχνουμε προς τα έξω.

Η ετήσια καθιέρωση της έρευνας θα αποδείξει εάν γίνονται προσπάθειες για να βρεθεί λύση. Τα προβλήματα δεν είναι καινούργια. Όπως τόνισαν και στην παρουσίαση τα μέλη της FIFPro, ακόμα και το σύστημα αδειοδότησης δεν λειτουργεί σωστά, γιατί συνεχίζουν και αγωνίζονται ομάδες που δεν έχουν καλή οικονομική κατάσταση κι έτσι το ποδόσφαιρο δεν εξυγιαίνεται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags