Facebook Pixel Τον πούλησε ο κόσμος του!
| 2012-02-09 22:14:00

Τον πούλησε ο κόσμος του!

Τον πούλησε ο κόσμος του!

Αυτό κατάφεραν οι αμετανόητοι της εξέδρας στον Παναθηναϊκό. Να αφήσουν την ομάδα τους ξεκρέμαστη στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, με τα γεγονότα της Λιβαδειάς. Και να πεις ότι δεν τα ήξεραν...

Όλη την εβδομάδα αυτά έλεγαν, τόσο από την ΠΑΕ όσο και οι απλοί φίλαθλοι μεταξύ τους. "Μη γίνει καμιά στραβή στη Λιβαδειά γιατί μας περιμένουν στη γωνία", ήταν το σύνθημα και μάλιστα κάποιοι προειδοποιούσαν τους οπαδούς να μην αντιδράσουν "ακόμα κι αν προκληθείτε από την Αστυνομία", όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, καθώς δεν το θεωρούσαν απίθανο κάτι τέτοιο.

Κι όμως, ενώ τα περίμεναν, οι γνωστοί κολλημένοι της εξέδρας πήγαν και τα έκαναν γυαλιά - καρφιά προκαλώντας την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, την οποία το τριφύλλι θα εκτίσει στο δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Άφησαν, δηλαδή, την ομάδα τους αβοήθητη σε ένα τόσο δύσκολο σημείο του πρωταθλήματος και σε ένα τόσο δύσκολο ματς, την ώρα που δείχνει ότι δεν μπορεί να κερδίσει ούτε ομάδες μικρότερου βεληνεκούς.

"Εμείς τα λέγαμε", λένε -και κλαίνε- τώρα κάποιοι μέσα από την ομάδα, καθώς έβλεπαν το σκηνικό γύρω να αλλάζει το τελευταίο διάστημα, σε όλο το παρασκήνιο και όχι μόνο στον τομέα "διαιτησία". Μάλιστα, έχουν να λένε οι Παναθηναϊκοί πως μετά από 20 ολόκληρες αγωνιστικές αυτή είναι η πρώτη καμπάνα κεκλεισμένων των θυρών που πέφτει στο πρωτάθλημα. Ας πρόσεχαν, βέβαια.

Κι ας προσέξουν και τώρα, καθώς μετά το ματς με την Ξάνθη, παρότι θεωρητικά δεν θα έχουν κόσμο σε κανένα από τα επόμενα τρία ματς μέχρι το καθοριστικό ντέρμπι της 11ης Μαρτίου με τον Ολυμπιακό, στα οποία παίζουν με τον Εργοτέλη στο "Παγκρήτιο", με τον ΠΑΟΚ κεκλεισμένων των θυρών και με την ΑΕΚ ως φιλοξενούμενοι στο ΟΑΚΑ. Τι φοβούνται τώρα στο τριφύλλι; Μη γίνει καμιά πλάκα τύπου Λιβαδειάς στο ματς με τον Εργοτέλη και μάλιστα χωρίς καν να εμπλακούν οπαδοί του Παναθηναϊκού στο κόλπο! Υπάρχουν κι άλλοι οπαδοί στην Κρήτη και -όπως λένε κάποιες παλιές, πράσινες καραβάνες που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα- "τίποτα δεν πρέπει να αποκλείουμε πλέον" υπονοώντας ενδεχόμενο προβοκάτσιας. Ο φόβος, προφανής: μην τυχόν και πέσει νέα καμπάνα και γίνει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με κλειστές τις πόρτες.

Αυτά κατάφεραν, λοιπόν, οι οπαδοί με τις μαγκιές στη Λιβαδειά, θυμίζοντας σε κάποιους πιο παλιούς την ιστορία της σεζόν 2004-05, όταν ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να παίξει κεκλεισμένων των θυρών το πιο κρίσιμο ντέρμπι της χρονιάς με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Λεωφόρο (το περίφημο 0-0 με τον Βασσάρα και τον …Μπούρμπο), χάνοντας τελικά το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags