Facebook Pixel «Θα το ...Τουμπάρω στο Καραϊσκάκη!»
| 2011-02-07 12:30:00

«Θα το ...Τουμπάρω στο Καραϊσκάκη!»

«Θα το ...Τουμπάρω στο Καραϊσκάκη!»

Ο Σισέ μπορούσε να παίξει στην Τούμπα αλλά, όπως έλεγε, δεν ρίσκαρε για να αγωνιστεί στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό που μπορεί να γυρίσουν την υπόθεση τίτλος.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν πήρε το ρίσκο να αγωνιστεί στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ εκφράζοντας την επιθυμία να αγωνιστεί στα επόμενα ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και κυρίως με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ του «τριφυλλιού» δοκίμασε χθες το πρωί του πόδι για να δει αν είναι σε θέση να παίξει στην Τούμπα και έλεγε στο ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού:

«Δεν πονάω ιδιαίτερα, αλλά αν παίξω μπορεί να πάθω υποτροπή. Καλύτερα να μην ρισκάρουμε, ώστε να είμαι πανέτοιμος στα επόμενα ντέρμπι», ήταν τα λόγια του Σισέ και κάπως έτσι πάρθηκε η απόφαση να μην αγωνιστεί στην Τούμπα προκειμένου να προφυλαχθεί για τα ντέρμπι που ακολουθούν.

Ο Γάλλος επιθετικός παρόλο που ήθελε πολύ να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ (γι’ αυτό ακολούθησε διπλές θεραπείας κλ.π), προτίμησε να μην ρισκάρει για να είναι έτοιμος στα παιχνίδια που ακολουθούν με την ΑΕΚ και ειδικά με τον Ολυμπιακό.

Ο Σισέ θέλει να είναι μάχιμος στον αγώνα με την «Ένωση» στο ΟΑΚΑ γιατί με νίκη ο Παναθηναϊκός θα πάρει «εκδίκηση» για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, αλλά κυρίως θα μπορεί να παίξει το τελευταίο του χαρτί για τον τίτλο την μεθεπόμενη αγωνιστή κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Ο Γάλλος επιθετικός ζει και αναπνέει γι’ αυτά τα δύο παιχνίδια και δεν ήθελε να ρισκάρει τη συμμετοχή και μια πιθανή υποτροπή παίζοντας στο ντέρμπι της Τούμπας. Ο Σισέ, όπως και οι υπόλοιποι «πράσινοι», πιστεύουν, άλλωστε, ότι με δύο νίκες στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό μπορούν να μπουν για τα καλά στη μάχη του τίτλου.

Εξάλλου, οι συμπαίκτες του κατάφεραν χωρίς την συμβουλή του ίδιου να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ και να μείνουν ζωντανοί στο πρωτάθλημα δίνοντας το δικαίωμα στον Σισέ να παίξει, όντας 100% έτοιμος, στα προσεχή κρίσιμα ντέρμπι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags