Facebook Pixel Τι μπορεί να τον οδηγήσει στην έξοδο;
| 2012-02-22 11:02:00

Τι μπορεί να τον οδηγήσει στην έξοδο;

Τι μπορεί να τον οδηγήσει στην έξοδο;

Τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει στο προσκήνιο κάτι που μπορεί για κάποιους να αποτελεί έκπληξη, αλλά για όσους παρακολουθούν τον Παναιτωλικό είναι γνωστό από καιρό.

Πως ο Φώτης Κωστούλας ενδέχεται να φύγει. Για να μην παρεξηγηθούμε δεν υπάρχει κάποια τέτοια απόφαση ή σκέψη του ίδιου, όπως αναφέρετε από ορισμένους. «Οι σκέψεις να σταματήσω δεν είναι φρέσκιες. Δεν ήρθα για να γίνω πολίτης Αγρινίου, αλλά για να βάλω τις βάσεις σε μία ομάδα. Είμαι χρόνια στον Παναιτωλικό, αλλά δεν είμαι και δεν νιώθω παράγοντας του ποδοσφαίρου. Κάποια στιγμή θα πρέπει να ασχοληθώ με τα δικά μου. Το πώς και πότε θα έρθει αυτή η στιγμή δεν μπορώ να το πω. Οταν έρθει αυτή η ώρα θα προσπαθήσω τουλάχιστον ο Παναιτωλικός να περάσει σε χέρια άξια και ικανά», είπε ο ίδιος την Τρίτη στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6». Κάτι ανάλογο είχε επαναλάβει πολλές φορές παλαιότερα.
Στο sday.gr προσπαθήσαμε να ζυγίσουμε τα δεδομένα. Τι μπορεί να οδηγήσει τον ισχυρό άνδρα της ομάδας στην έξοδο. Σας παραθέτουμε αυτά που καταλάβαμε, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια σχετική απόφαση. Ας τα μοιραστούμε μαζί σας.
1) Ο Κωστούλας δεν είναι τύπος που του αρέσει να πιέζει καταστάσεις. Δηλαδή. Δεν θα κάτσει να συζητήσει αν θα φύγει ή αν θα μείνει, ώστε στο τέλος να γίνει αυτό που θέλει. Οπως για παράδειγμα να «ηρεμήσει» ο κόσμος ή κάτι άλλο παρεμφερές. Οταν θα πει «φεύγω», θα το εννοεί και δεν θα κρύβεται κάτι άλλο από πίσω.
2) Η απόφασή του δεν θα εξαρτηθεί από τα οικονομικά δεδομένα. Δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα, κάτι που σημαίνει πως αν τελικά ο Παναιτωλικός μείνει στην Σούπερ Λίγκα αυτό θα αλλάξει μία τυχόν απόφασή του. Θα αφορά τον ίδιο. Αλλωστε αυτή τη στιγμή αν τα «καναρίνια» υποβιβαστούν πρόθεση είναι να γίνει ότι καλύτερο για άμεση επάνοδό τους. Και μόνο ότι υπό αυτές τις συνθήκες η άποψή του «να μείνει για χρόνια ο Λεμονής», παραμένει αναλλοίωτη σημαίνει πολλά.
3) Το θέμα της διάδοχης κατάστασης. Ο Κωστούλας σε καμία περίπτωση δεν θέλει να φύγει και να βρεθεί ο Παναιτωλικός στα αζήτητα. Θα μετρήσει πάρα πολύ το αν θα υπάρχει κάποιος άλλος να αναλάβει την ομάδα.
4) Αν μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό γίνονταν χαμός - ακόμη και ο Λεμονής είπε στην συνέντευξη Τύπου ότι περίμενε χειρότερη αντίδραση από τον κόσμο - ίσως τώρα να γράφαμε για το ποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα. Δεν του αρέσει να βλέπει έκτροπα. Για αυτό αν υπάρξουν στο μέλλον «μπάχαλα», αυτό μπορεί να μετρήσει σε μία ενδεχόμενη απόφασή του. Αυτό όμως δεν αναιρεί το «1» που σας γράψαμε. Δεν θα βγει να πει «αν δεν ηρεμήσει ο κόσμος» και τέτοια. Απλά...θα φύγει.
5) Η κατάσταση των συνεργατών του. Ο Κωστούλας είναι άνθρωπος, όπως λέγεται στην πιάτσα, που δεν ξεχνά. Υπάρχουν κοντά του άνθρωποι από την πρώτη ημέρα που βρέθηκε στην ομάδα που μαζί έφτασαν τον Παναιτωλικό εκεί που είναι τώρα. Αν τους δει απογοητευμένους ή με τάσεις φυγής, μπορεί και ο ίδιος να τα βροντήξει. Εχει μάθει να μην «αδειάζει» όσους είναι κοντά του, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.
6) Για φινάλε πολλά θα εξαρτηθούν από την διάθεσή του. Αν αισθανθεί κουρασμένος ψυχολογικά, τότε όλα θα είναι ανοικτά. Εχει κολλήσει «Παναιτωλικοτίτιδα», αλλά αν καταλάβει πως πλέον δεν έχει την ίδια τρέλα, τότε θα φύγει.
Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags