Facebook Pixel Η πλάκα του Μαρίνου στον Φερεντίνο
| 2012-03-01 10:02:00

Η πλάκα του Μαρίνου στον Φερεντίνο

Η πλάκα του Μαρίνου στον Φερεντίνο

Γίνεται ένας παίκτης του Παναθηναϊκού να λέει πως το ευκολότερο ματς που έρχεται για την ομάδα του είναι εκείνο με τον Ολυμπιακό; Κι όμως γίνεται…

Ο Στέργος Μαρίνος βρέθηκε καλεσμένος στη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ στον ΑΝΤ1 και θέλοντας να κάνει πλάκα στον, γνωστό για τα "ερυθρόλευκα" αισθήματα του, Χρήστο Φερεντίνο του είπε ευθαρσώς πως το πιο εύκολο ματς που έχει να δώσει το "τριφύλλι" στην συνέχεια είναι εκείνο κόντρα στους Πειραιώτες.

Ο παρουσιαστής θέλοντας να του κάνει πάσα του είπε πως τα δύσκολα ματς για τον Παναθηναϊκό αρχίζουν τώρα και ο άσος των "πρασίνων" για να τον "πειράξει" του απάντησε αφοπλιστικά, "Ναι, έχουμε κάποια ντέρμπι, έχουμε δύσκολα μπροστά μας. Το πιο εύκολο είναι αυτό με τον Ολυμπιακό".

Στην συνέχεια, ο Χρήστος Φερεντίνος του είπε πως στην πλευρά σου παίζει ο Μιραλάς και ο Μαρίνος του είπε πως, "Γρήγορος παίκτης, δύσκολος, αλλά στο πρώτο ματς τα είχα πάει καλά. Το ίδιο θα προσπαθήσω και τώρα αν βρεθούμε και πάλι αντίπαλοι. Είναι συναρπαστικό το φετινό πρωτάθλημα.

Αυτή η τριάδα των αγώνων που έχουμε εμείς θεωρώ ότι θα κρίνει πολλά. Σε κάθε περίπτωση ακόμα και αν δεν κριθεί το πρωτάθλημα σε αυτά τα παιχνίδια, θέλω να πιστεύω ότι θα το πάρουμε εμείς".

Στην συνέχεια ρωτήθηκε τι γίνεται με τους τραυματίες και εκείνος δήλωσε πως, "Ο Μπουμσόνγκ και ο Κουίνσι είναι καλά και γυρίζουν, και ο Λέτο πάει καλύτερα. Ελπίζω να τον έχουμε σύντομα, διότι είναι σημαντικός. Εχει το ένστικτο του σκόρερ και κάνει μία από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του".

Επίσης, ρωτήθηκε αν θα φορούσε την φανέλα του Ολυμπιακού και ήταν κατηγορηματικός, "Δεν θα πήγαινα ποτέ στον Ολυμπιακό".

Τέλος, είπε πως είναι όνειρο να αγωνιστεί στο εξωτερικό αλλά δεν το σκέφτεται να το κάνει άμεσα.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags