Facebook Pixel Πέπε, ήρθε η ώρα, μάζεψέ τα και φύγε!
| 2012-03-08 12:13:00

Πέπε, ήρθε η ώρα, μάζεψέ τα και φύγε!

Πέπε, ήρθε η ώρα, μάζεψέ τα και φύγε!

Νομίζουμε ότι παρατράβηξε αυτό το θέμα με τη Μπαρτσελόνα και πως ήρθε η ώρα ο Πέπε Γκουαρντιόλα να φύγει από τους μπλαουγκράνα. Γράφει ο Γιάννης Δάρας.

Το κακό έχει παραγίνει και δεν είναι δυνατόν μεγάλα ευρωπαικά συγκροτήματα, όπως η Λεβερκούζεν, να διασύρονται μέχρι το 65 λεπτό και στη συνέχεια να είναι έρμαια των διαθέσεων των αντιπάλων τους.

Δε γίνεται να πετυχαίνεις επτά γκολ και να έχεις ευκαιρίες για άλλα τόσα, ή ο Μέσι να σκοράρει πέντε φορές κι εσύ να παραμένεις στον πάγκο. Τι άλλο να κάνει δηλαδή ένας προπονητής, τι άlλο να πετύχει; Μέχρι και μικρούς έχει αρχίζει να βάζει και αυτοί σκοράρουν και διακρίνονται. Αναλογιστείτε ότι η μισή βασική ενδεκάδα της Μπάρτσα έβλεπε το ματς από την εξέδρα!

Οι προπονητές πρέπει να φεύγουν όταν αποτυγχάνουν ή όταν είναι απόλυτα πετυχημένοι. Γιατί μετά από ένα σημείο, αρχίζει η κατηφορική πορεία. Αυτός είναι ο κανόνας στο ποδόσφαιρο.

Σε λίγο Πέπε δεν θα έχει κανένα ενδιαφέρον η παραμονή σου στην Μπάρτσα. Πάρε σε παρακαλώ τα πραγματάκια σου και πήγαινε στην Τσέλσι μήπως και ανακάμψουν οι ομάδες του Λονδίνου ή πήγαινε στη Ρωσία για να αποκτήσεις δικά σου κοιτάσματα φυσικού αερίου. Μόνο στην εθνική Αγγλίας μην πας γιατί εκεί θα αποτύχεις εγγυημένα. Οι Εγγλέχοι μόνο με δικό τους τεχνικό μπορεί να προκόψουν.

Μπορεί να μην πήρες το πρωτάθλημα Ισπανίας αλλά είναι δυσάρεστο να βλέπουμε τους προπονητές της αντίπαλης ομάδος να είναι στα πρόθυρα της αυτοκτονίας, τερματοφυλακες να κλωτσάνε τα δοκάρια ή αμυντικούς να κουτουλάνε μεταξύ τους και μετά το γκολ που δέχονται να πέφτους στο γρασίδι.

Και η μεγαλύτερη εκδίκηση σου για τον Μουρίνιο, θα είναι να σε διαδεχθεί και να αποτύχει!

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags