Facebook Pixel Μαζική εισβολή στον Γαλαξία! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-03-10 00:10:00

Μαζική εισβολή στον Γαλαξία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζική εισβολή στον Γαλαξία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρώτο blockbuster παιχνίδι για το 2012 έφτασε! To Mass EffectTM 3 από την BioWare, Label της Electronic Arts Inc., κυκλοφορεί σήμερα στα καταστήματα σε όλη την Ευρώπη.

Το άκρως αναμενόμενο παιχνίδι έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές για την βαθιά και διαδραστική του αφήγηση καθώς και για την δράση που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Το Mass Effect 3 έχει ήδη λάβει τέλεια σκορ από πολλά Μέσα παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των MSNBC, Game Informer, USA Today, G4 TV, Eurogamer (Ηνωμένο Βασίλειο), The Guardian (Ηνωμένο Βασίλειο), Official Xbox Magazine (Ηνωμένο Βασίλειο), PlayStation Official Magazine (Ηνωμένο Βασίλειο), Eurogamer (Ιταλία), Game Reactor (Σουηδία), Atomic Gamer (Αυστραλία) και άλλα. Το Entertaintmentν Weekly δήλωσε ότι «Tο Mass Effect 3 δεν είναι απλά ένα από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια της χρονιάς. Είναι ένα από τα καλύτερα γεγονότα της pop κουλτούρας της χρονιάς.”

«To Mass Effect 3 είναι η αρχή, η μέση και το τέλος ενός ολοκληρωτικού πολέμου για την διάσωση του γαλαξία- και η ομάδα δεν έχει κάνει πίσω», είπε ο Dr. Ray Muzyka, συνιδρυτής της BioWare και Γενικός Διευθυντής της EA BioWare Label. «Η δράση είναι πιο έντονη και πιο τολμηρή από ποτέ. Το επίπεδο των προσαρμογών είναι πλουσιότερο και βαθύτερο. Η ιστορία είναι εκπληκτικά δυναμική και χαρακτηρίζεται από σημαντικότερες αποφάσεις και συνέπειες από τα υπόλοιπα της σειράς. Είτε είσαι βετεράνος των σειρών του παιχνιδιού είτε «νεοσύλλεκτος», δεν υπήρχε ποτέ καλύτερη στιγμή για να εισχωρήσεις στο παιχνίδι.»

Ο Casey Hudson, Executive Producer της σειράς Mass Effect, πρόσθεσε, «Είμαι πολύ περήφανος για αυτά που κατάφερε η ομάδα να προσφέρει στο Mass Effect 3. Αυτή είναι η καλύτερή μας δουλειά μέχρι τώρα, και ανυπομονούμε οι fans της σειράς να πάρουν το παιχνίδι στα χέρια τους και να βιώσουν οι ίδιοι την εμπειρία του ταξιδιού του Commander Shephard.

H BioWare κυκλοφόρησε επίσης το Μass Effect 3: From Ashes. Αυτό το content pack που διατίθεται για download από το διαδίκτυο, και συμπεριλαμβάνεται στο Μass Effect 3 Ν7 Collector’s Edition και στο Μass Effect 3 Digital Deluxe Edition. Η BioWare προσφέρει αυτήν την συναρπαστική νέα περιπέτεια σε όλους τους παίκτες που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν το παιχνίδι των δύο special edition.

Στο Μass Effect 3: From Ashes o Commander Shephard θα ανακαλύψει ένα αρχαίο τεχνούργημα του Prothean που μπορεί να αλλάξει την ισορροπία του πολέμου, παίρνοντας την Γη πίσω. Οι παίκτες θα αναλάβουν μία επικίνδυνη αποστολή κατά την διάρκεια των τελευταίων ωρών της Γης για να ανακτήσουν ένα σημαντικό κομμάτι χαμένης τεχνολογίας και να ταξιδέψουν σε μία απομακρυσμένη ανθρώπινη αποικία, ώστε να εξασφαλίσουν το τεχνούργημα πριν η σκοτεινή, προ- ανθρώπινη οργάνωση Cerberus το καταλάβει για τα δικά της σχέδια κυριαρχίας. Αυτό το προαιρετικό περιεχόμενο εμπεριέχεται στο Μass Effect 3 Ν7 Collector’s Edition, στο Μass Effect 3 Digital Deluxe Edition ή μπορεί να αγοραστεί για τις κονσόλες Xbox LIVE®, Playstation® Network και για ηλεκτρονικούς υπολογιστές για $9,99 ή 800 πόντους Microsoft®.

Το Mass Effect είναι μία σειρά παιχνιδιών η οποία διαθέτει από τα πιο υψηλής ευκρίνειας γραφικά στη ιστορία των παιχνιδιών, έχοντας κερδίσει 200 διεθνή βραβεία ως σήμερα. Το Μass Effect 3 διατίθεται τώρα για το Xbox 360® videogame and entertainment system, για το Playstation®3 computer entertainment system και για ηλεκτρονικούς υπολογιστές στην Βόρεια Αμερική και στην Ευρώπη. Για περισσότερες πληροφορίες για το Μass Effect 3 επισκεφθείτε την σελίδα http://masseffect.com, ακολουθήστε το παιχνίδι στο twitter http://twitter.com/masseffect ή κάντε “like” στο παιχνίδι στη σελίδα του Facebook http://facebook.com/masseffect. Για περισσότερες πληροφορίες για τους συντάκτες σχετικά με το Mass Effect 3 μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.info.ea.com.


Mass Effect 3 - LaunchTrailer από eagreece

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags