Facebook Pixel Μιχαλάκη, είσαι τρέλα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-03-10 14:15:00

Μιχαλάκη, είσαι τρέλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιχαλάκη, είσαι τρέλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς το κατάφερε αυτό ο Μιχάλης Κουκουλάκης; Ούτε στην ΑΕΚ είδαν με καλό μάτι τον ορισμό του στο ντέρμπι της Κυριακής, αλλά ούτε και στον Παναθηναϊκό. Τρελά πράγματα; Όχι και τόσο...

Η αλήθεια είναι πως, πέρα από τη σπουδαιότητα του ντέρμπι και τις πιέσεις που ασκούνται προς τους διαιτητές σε τέτοιες περιπτώσεις, ο ρέφερι από το Ηράκλειο έχει αφήσει και τις δύο ομάδες με παράπονα στο παρελθόν.

Την ΑΕΚ, μάλιστα, τη σφυρίζει για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ μετά το παιχνίδι του περσινού πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ (2-2), μετά από το οποίο είχε γίνει ...ο κακός χαμός. Ο Κουκουλάκης είχε αρνηθεί τρία πέναλτι στην Ένωση(!) και μετά το ματς ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης, απειλούσε να καταθέσει σε βάρος του αγωγή για διαφυγόντα κέρδη, ενώ είχε ζητήσει τη διαγραφή του από τις πίνακες από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο. Τότε, ο Κουκουλάκης είχε παραδεχθεί τα λάθη του και είχε ζητήσει συγνώμη, ενώ έκανε τρεις μήνες να ξανασφυρίξει!

Συνολικά, ο Κουκουλάκης έχει σφυρίξει 15 παιχνίδια της ΑΕΚ, η οποία έχει κερδίσει μόνο τα επτά από αυτά (3 ισοπαλίες - 5 ήττες), ενώ στο μοναδικό στο οποίο αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό, και πάλι ως τυπικά γηπεδούχος, οι πράσινοι κέρδισαν 1-0 (σεζόν 2009-10, 5η αγωνιστική), με την Ένωση να διαμαρτύρεται για ένα φάουλ του Σαλπιγγίδη στον Γιαχάγια στο ξεκίνημα της φάσης του γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Στον Παναθηναϊκό επίσης δεν καλοβλέπουν τον Κουκουλάκη, παρότι με αυτόν διαιτητή μετρούν οκτώ νίκες σε εννέα ματς (η μοναδική ήττα στα περσινά πλέι-οφ από τον Ολυμπιακό Βόλου). Οι πράσινοι θυμούνται το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο οφθαλμίατρος από την Κρήτη στο ματς του 1ου γύρου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δίνοντάς του τη δυνατότητα να μειώσει σε 3-1 λίγο πριν το τέλος.

Βέβαια, η καχυποψία για τον Κουκουλάκη δεν πηγάζει μόνο από εκεί, καθώς κατά καιρούς έχει κατηγορηθεί για ...φιλοολυμπιακές διαιτησίες. Παράλληλα, πρόσφατα είναι και τα πράσινα παράπονα για τη διαιτησία του Βοσκάκη στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (0-2), γεγονός που αυξάνει την ένταση και τις αμφιβολίες.

Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά η διαιτησία του Κουκουλάκη να τους αφήσει όλους ικανοποιημένους και ας θυμηθούμε σε βίντεο τι έγινε στο περίφημο ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-2, στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-3, αλλά και το μοναδικό ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκού, στο οποίο έχει σφυρίξει ο διαιτητής από το Ηράκλειο...

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags