Facebook Pixel "Τρέξτε να βοηθήσετε"
| 2012-03-14 14:38:00

"Τρέξτε να βοηθήσετε"

"Τρέξτε να βοηθήσετε"

Ο Χάρης Οικονομόπουλος δήλωσε πως η ΑΕΚ πρέπει να βοηθηθεί από τον κόσμο μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Τι είπε για την υπόθεση Ψωμιάδη.

«Ο στόχος μας είναι να έχουμε διαφάνεια, συσπείρωση και να κάνουμε πράξεις. Βγάλαμε τη χθεσινή ανακοίνωση για να δείξουμε την κρισιμότητα της κατάστασης. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ελλάδα του 2012, μια τέτοια ιδέα, όπως η ΑΕΚ, είναι σε αυτή τη δύσκολη θέση. Το όραμά μας είναι να ανέβουν παίκτες από τα φυτώρια και να στηριχθούμε σε νέους παίκτες στο μέλλον», τόνισε αρχικά ο νομικός εκπρόσωπος της Ένωσης μετά τη συζήτηση που έγινε στα Σπάτα.

Επιπλέον, πρόσθεσε: «Όσοι έχουν την οικονομική επιφάνεια και είναι ΑΕΚτζήδες, πρέπει να βοηθήσουν τις επόμενες 48 ώρες. Θα γίνει μείωση της μετοχής για να συμμετάσχει περισσότερος κόσμος πιο εύκολα».

Όσον για την υπόθεση Ψωμιάδη, ανέφερε: «Δεν έχει ξεχαστεί σε καμία περίπτωση. Είναι υποχρέωσή μας να πάρουμε όλα τα λεφτά. Κάνουμε αρκετές ενέργειες, μακάρι να παίρναμε τα χρήματα πριν από τις 28 Μαρτίου, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Θα δώσουμε μάχη μέχρι τέλους».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags