Facebook Pixel «Δεν έχει θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο Πάντελιτς»
| 2011-02-10 13:31:00

«Δεν έχει θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο Πάντελιτς»

«Δεν έχει θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο Πάντελιτς»

Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για το λάθος του Βαλβέρδε να βάζει κορυφή τον Σέρβο επιθετικό «καταστρέφοντας» τον Κέβιν Μιραλάς.

Aναλυτικά το άρθρο του:

ΜΟΝΟ οι πεθαμένοι δεν κάνουν λάθη. Δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση ο Βαλβέρδε και να τα έχει κάνει όλα σωστά. Μέχρι τώρα όλες οι πατέντες στον Ολυμπιακό του έχουνε βγει. Ειδικά η επιλογή για τις θέσεις που παίζουν Ιμπαγάσα και Φουστέρ. Οπως και η αρχική απόφασή του με τον Μιραλάς σαν σέντερ φορ. Στη λογική όμως του να χωρέσουνε όλοι άρχισε να παίζει ο αγαπημένος της εξέδρας Πάντελιτς κι ο Βέλγος πέρασε έξω δεξιά. Με τη ζημιά να είναι διπλή. Αργός και βαρύς ο Πάντελιτς, δεν μπορεί να κολλήσει στον τρόπο παιχνιδιού. Το ότι έχει βάλει κάποια γκολ δεν λέει τίποτα. Σέντερ φορ στον Ολυμπιακό παίζει. Θέλοντας και μη, κάποια γκολ θα τα βάλει. Ταυτόχρονα όμως χάθηκε από σκόρερ ο Μιραλάς.

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ στην άκρη ο Βέλγος, δεν είναι μέσα στην ακτίνα βολής, όπως ήταν όταν έπαιζε στην κορυφή της επίθεσης. Σταμάτησε να σκοράρει και το πρόβλημα είναι ορατό. Και στις φυματικές νίκες με 1-0 και στις ευκαιρίες που είναι λιγότερες. Στο πρωτάθλημα αυτό δεν έχει στοιχίσει. Ακόμα. Ενδεχόμενα όμως στοίχισε στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και ειδικότερα σ' αυτό της Τούμπας, που ο Μιραλάς είχε περάσει αριστερά. Το είδε λοιπόν ο Βαλβέρδε κι από δω και πέρα το διορθώνει. Με τον Βέλγο να ξαναγυρίζει σέντερ φορ και τον Πάντελιτς να περιμένει στη φυσική του θέση, στον πάγκο. Τέτοιου είδους σέντερ φορ δεν έχουν πλέον θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Το «όλοι μέσα» είναι πατέντα Ολυμπιακής και μόνο λογικής. Οχι ποδοσφαιρικής.

ΠΗΓΗ: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags