Facebook Pixel Τιμωρεί Καζίμ η UEFA;
| 2012-03-17 09:42:00

Τιμωρεί Καζίμ η UEFA;

Τιμωρεί Καζίμ η UEFA;

Ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μέταλιστ σημείωσε τα όσα έγιναν στην φυσούνα μετά το τέλος του ματς, με τον Καζίμ Ρίτσαρντς να κινδυνεύει με ποινή από την UEFA.
 

Και τι δεν έγραψε για Καζίμ ο Ρουμάνος ρέφερι της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μέταλιστ, για τα όσα διαδραματίστηκαν στην φυσούνα μετά το τέλος του αγώνα. Ο Χάντεγκαν έχει σημειώσει την επίθεση του Καζίμ στους παίκτες της Μέταλιστ, ενώ δεν ξέχασε να σημειώσει και την εμπλοκή του Ποτουρίδη στο περιστατικό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Γαύρος, στον Ολυμπιακό περιμένουν πως ο Καζίμ θα τιμωρηθεί με κάποιες αγωνιστικές και ουδείς γνωρίζει αν αυτό θα επηρεάσει το μέλλον του στον Ολυμπιακό, ή και στην Γαλατά (σε περίπτωση που επιστρέψει) αφού ο παίκτης είναι δανεικός από την Τουρκική ομάδα.

Σημειώνεται επίσης πως τιμωρία περιμένουν και στην ΠΑΕ, αφού εκτός του συμβάντος έπεσαν κάποια αντικείμενα στον πάγκο της Μέταλιστ από τα επίσημα, αλλά και κατά τη διάρκεια του άσεμνου και ιδιαίτερα προκλητικού πανηγυρισμού του Ντέβιτς.

Επιπλέον, η UEFA έχει σημειώσει και την συμπεριφορά του Σέρβοουκρανού άσου της Μέταλιστ, και φυσικά τις χειρονομίες προς τον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ στα... τεφτέρια της έχουν γραφτεί και οι δύο αποβολές από τον ουκρανικό πάγκο!

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags