Facebook Pixel Κάλεσμα ηγετών από Τροχανά
| 2012-03-17 17:16:00

Κάλεσμα ηγετών από Τροχανά

Κάλεσμα ηγετών από Τροχανά

Νέα μαθηματική πρόταση του Μιχάλη Τροχανά για συλλογή 3 εκατ. ευρώ, με 3000 ευρώ από 1000 άτομα.

ΠΡΟΣ: τον Ιδρυτή της «Original 21» Δημήτρη Χατζηχρήστο

ΘΕΜΑ: Το μετέωρο βήμα της ΑΕΚ μας

Φίλε Αρχηγέ,

Δεν υπάρχει χρόνος για λόγια, για κόλπα ούτε για κριτική και καταμερισμό ευθυνών. Άλλωστε, οι ευθύνες έχουν καταμεριστεί κατά πάγια αρχή. Φταίνε οι αρχηγοί μόνον. Φταίμε Εσύ, εγώ και όλοι όσοι υπήρξαν αρχηγοί στην ΠΑΕ από το 1979. Εννοώ μόνον τους αρχηγούς που πήραν ευθύνες, έκαναν πράξεις και αναζήτησαν ΟΡΑΜΑ στην ΑΕΚ. Δεν εννοώ τους αυτοδιόριστους και ανεύθυνους φιγουρατζίδες, ούτε εκείνους που διορίστηκαν από αφεντικά.

Τρία «χρονικά σημεία κρίσης» αναμένουν την ΠΑΕ. Τα 30 εκ. ευρώ στις 31 Μαρτίου 2012, τα 2 εκ. ευρώ στο μεσοδιάστημα Απρίλιος-Ιούνιος. Αλλά μόνον η ανάβαση της ΑΕΚ στο Γολγοθά απλά τελειώνει τον Ιούνιο. Αμέσως αρχίζει το δράμα. Σημαίνει τη σταύρωση και ανάσταση της ΠΑΕ μετά ένα έτος ή ... θα δούμε τότε αν υπάρχει εναλλακτική λύση.

Σχέδιο Δράσης

Η "Original 21" να πραγματοποιήσει συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ για λίγες ώρες την ερχόμενη Τετάρτη. Θα αναγγείλεις συνέντευξη Τύπου για την Τετάρτη με τρεις Ενωσίτες στο panel. Θα είμαι εγώ και θα κάνω την πρόσκληση για την εντός τριών ημερών συγκέντρωση 3 εκ. ευρώ. Εσύ που θα εγγυηθείς την επιβολή απόλυτης τάξης σε ολόκληρη την ΑΕΚ, μέχρι τον Ιούνιο του 2012. Και ο Ενωσίτης, πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Διονύσης Γιαννακόπουλος (που είναι πιο φανατικός και από τους δύο μας) και θα εγγυηθεί τον απόλυτο έλεγχο διαχείρισης των 3 εκ. ευρώ που θα ζητήσει η ΑΕΚ.

Η ώρα να είναι κατάλληλη για απευθείας συνδέσεις της συνέντευξης με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Να έχουν ενημερωθεί από σήμερα και προοδευτικά όλοι οι Ενωσίτες.

Στην ΑΕΚ υπάρχουν τουλάχιστον 10.000 Ενωσίτες, ο καθένας των οποίων μπορεί να διαθέσει 20.000 ευρώ αμέσως και ανωδύνως για την ΑΕΚ. Θα ζητήσω να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας μόνον 1.000 Ενωσίτες της τσέπης και της καρδιάς αυτού του target group των 10.000 και να διαθέσουν εντός τριών ημερών μόνον 3.000 ευρώ ο καθένας. Ανάμεσα σε αυτούς που θα κληθούν να ανταποκριθούν -και θα τους έχουμε προσκαλέσει- πρέπει να είναι όλοι οι μέτοχοι της ΠΑΕ από το 2004, ο επιτήδειος Χάρης Οικονομόπουλος και καλό θα είναι να βάλει η ΑΕΚ και ... ένα τίγρη στη μηχανή της.

Διάβασα στο ΑΕΚ365 ότι ένας άνεργος Ενωσίτης είχε μόλις εισπράξει το επίδομα ανεργίας (300 ευρώ) και ρωτούσε σε ποια Τράπεζα έπρεπε να πάει να καταθέσει ... 100 ευρώ για την ΑΕΚ του. Θέλω να το μάθουν όλοι οι Ενωσίτες. Και αυτό που θέλω να κατανοήσουν είναι ότι για εκείνον τον Ενωσίτη (που θα του έπλενα τα πόδια και θα του φιλούσα το χέρι) τα 100 ευρώ σημαίνουν ... το 1/3 της περιουσίας του! Κατ' αναλογία, εγώ έπρεπε να βάλω 1.000 ευρώ, ένας άλλος Ενωσίτης ... 300 εκ. ευρώ και οι αγενείς και μικροπρεπείς ηγέτες της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής να βάλουν ... λίγο μυαλό και λίγη τσίπα.
Φιλιά στην Μπουμπουλίνα μας. Μιχάλης Τροχανάς

Μέλος της "Original 21", Club Αμαρουσίου
17 Μαρτίου 2012

Υ.Γ.: Αν, φίλε Δημήτρη, επιτύχουμε αυτόν το στόχο θα σου αναθέσω την ίδρυση του «ΘΕΜΕΛΙΟ 21» για να ‘χεις «πόρτα για τον χειμώνα» ... του ερχόμενου Ιουνίου. Δεν βρήκα καταλληλότερο από εσένα. Άλλωστε, εσύ και ο διακεκριμένος Ενωσίτης Δικαστής Διονύσης Γιαννακόπουλος είσαστε υπεραρκετοί.
Αν τίποτε δεν προκύψει από την προσπάθειά μας, τότε εσύ κι εγώ οφείλουμε να μιμηθούμε τον Αρσένη: «Γιώργο χάσαμε» και να πάμε σπίτια μας. Τίποτε δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε στην ΑΕΚ διότι, αν σ' ολόκληρη την ΑΕΚ δεν υπάρχουν 1.000 Ενωσίτες που να μπορούν και να θελήσουν να βάλουν 3.000 ευρώ ο καθένας για να αποφύγει η ΠΑΕ τον ξαφνικό θάνατο, τότε για ποια ΑΕΚ μιλάμε; Για ποια ΠΑΕ; Για ποια στρατηγική πρωταθλητισμού;

Αν έχετε βάλει ρότα για τη Γάμμα Εθνική Κατηγορία, να πάτε μόνοι σας, παλιομαλάκες. Για κάθε γνήσιο Ενωσίτη αρχηγό, το «Γάμμα» δεν είναι παρά το πρώτο γράμμα του ρήματος «γαμάω». Τόσο στην αρχαία ελληνική, με το συνηρημένο γαμάω, γαμώ, που σημαίνει «νυμφεύομαι», και ο Ενωσίτης αρχηγός ακριβώς αυτό κάνει. Παντρεύεται την ΑΕΚ χωρίς διαζύγιο, ενώ, με την νεοελληνική έννοια του «γαμώ» γαμάει και ξεσκίζει κάθε αντίπαλο όταν είναι ανέντιμος.

Σήκω όρθιος, αρχηγέ. Συγκρότησε ομάδα περιφρούρησης της αξιοπρέπειας όλων των μετόχων της ΠΑΕ από το 2004. Άσε τους άλλους να λένε μαλακίες και εσύ να είσαι βέβαιος ότι και θα τους χρειαστούμε και θα ανταποκριθούν. Επίσης, υπερασπίσου αυτή τη φορά, όπως κάνω κι εγώ, την ιδιαιτερότητα της στάσης του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μην κάνουμε το ίδιο λάθος -εσύ κι εγώ- όπως το 2005, όταν ρίξαμε λευκό «τοις, Νίκου Κούλη, ρήμασι πειθώμενοι». Υπερασπίσου τον, λοιπόν. Θα τον χρειαστούμε οπωσδήποτε.

Άρχισε άκρως απόρρητη απογραφή των 10.000 Ενωσιτών που μπορούν μέσα σε 4-5 μέρες να διαθέσουν 20.000 ευρώ ο καθένας για την ΑΕΚ τους. Και οι πλούσιοι έχουν ... καρδιά. Φωτογράφισε τον Ενωσίτη που έψαχνε να στείλει στην ΑΕΚ 100 ευρώ από τα 300 του επιδόματος ανεργίας του και βαλ' τη φόντο στη συνέντευξη, ώστε να στέλνει αισιόδοξο μήνυμα και όχι εκείνο το χάλι του μαύρου χρώματος με τους δύο Προέδρους ΠΑΕ Ερασιτεχνικής να κλαίνε σαν χήρες. Αυτή η ιδιαίτερη δύσκολη παρτίδα της ΑΕΚ είναι παιχνίδι μόνο για άντρες και μεγάλους παίκτες. Καλύτερη εκπροσώπηση Ενωσίτη αυτού του profile σ' ολόκληρη την ΑΕΚ, από τον άνεργο ήρωα της, δεν μπορείς να βρεις.
Προχώρα αρχηγέ της "Original 21" και εγώ, είτε από το σπίτι και το καροτσάκι μου είτε από ψηλά θα σε παρακολουθώ. Φρόντισε να σε θαυμάζω. Αλλιώς ... θα βρικολακιάσω. Δύσκολη μα αξέχαστη γκόμενα, είσαι ΑΕΚάρα μου, αλλά χαλάλι σου.

Μ.Τ.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags