Facebook Pixel Κράξιμο Τύπου σε Ferrari!
| 2012-03-20 23:35:00

Κράξιμο Τύπου σε Ferrari!

Κράξιμο Τύπου σε Ferrari!

Ο ιταλικός και ο ισπανικός Τύπος τα... έχωσαν στη Ferrari για την κακή απόδοσή της στην πρεμιέρα της Αυστραλίας, ενώ έπλεξαν το εγκώμιο του Φερνάντο Αλόνσο.


Τα προβλήματα είναι και φέτος πολλά για τη Ferrari, που θα τερμάτιζε ακόμα πιο πίσω στην πρεμιέρα της Αυστραλίας, αν δεν ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο. Το εγκώμιο του Ισπανού πλέκουν τόσο ο ιταλικός όσο και ο ισπανικός Τύπος, που τα... χώνουν στη Scuderia για την υποτονική απόδοσή της στο Άλμπερτ Παρκ.

«Για ακόμα μια φορά ο Αλόνσο έσωσε τη Ferrari από την καταστροφή» και «σκέτος εφιάλτης ο αγώνας του Μάσα», έγραψε η Gazzetta dello Sport. Από τη μεριά της, η Marca ανέφερε ότι «το μονοθέσιο είναι γελοίο, κάνοντας την ομάδα μεσαίας δυναμικότητας» και πως «η 5η θέση είναι πραγματικά θαύμα». Μάλιστα, ο Αλόνσο έκανε και δηλώσεις στην ισπανική εφημερίδα, όπου τόνισε ότι τώρα στην ομάδα του Μαρανέλο θα πρέπει να δουλέψουν 25 ώρες.

«Υπάρχουν κάποια μονοθέσια που είναι ταχύτερα το δικό μας αυτή τη στιγμή. Πριν από αυτόν τον αγώνα δουλεύαμε 24 ώρες το 24ωρο. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε 25». Τέλος, το εγκώμιο του Αλόνσο έπλεξε και ο πρώην πιλότος της Toro Rosso, Χαϊμέ Αλγκουερσουάρι, ο οποίος έδωσε το παρών στο Άλμπερτ Παρκ.

«Για τη Ferrari είναι μοναδικό πλεονέκτημα να έχει στο δυναμικό της έναν πιλότο όπως ο Fernando. Έκανε εκπληκτικό αγώνα, με εξυπνάδα και φιλοδοξία, που θα σπρώξει και θα ανεβάσει την ομάδα», ήταν τα λόγια του για τον συμπατριώτη του στην El Mundo.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags