Facebook Pixel Παίζει πολιτικά παιχνίδια ο Βούρος;
| 2012-03-23 08:45:00

Παίζει πολιτικά παιχνίδια ο Βούρος;

Παίζει πολιτικά παιχνίδια ο Βούρος;

Πώς απάντησε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ στη χθεσινή ανακοίνωση του Γιάννη Βούρου για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ απάντησε στο χθεσινό τελεσίγραφο του προέδρου του "Θεμέλιο 21", τονίζοντας ότι το φλέγον ζήτημα των ημερών είναι το αύριο της ΠΑΕ και όχι να γίνονται προεκλογικά παιχνίδια χρησιμοποιώντας το γηπεδικό για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος της Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση της Α.Ε.Κ στην παρούσα, πολύ κρίσιμη για την ομάδα μας στιγμή, δεν πρόκειται να αποπροσανατολίσει τον κόσμο της ομάδας μας από το φλέγον ζήτημα που είναι η αυριανή μέρα στην ΠΑΕ-Α.Ε.Κ.

Το γηπεδικό ζήτημα το οποίο είναι υψίστης σημασίας για τον σύλλογό μας δεν θα επιτρέψουμε να γίνει, για ακόμα μια φορά, προεκλογικό παιχνίδι ή μέθοδος αντιπερισπασμού.

Η Διοίκηση της Α.Ε.Κ δουλεύει με σοβαρότητα και σταθερά βήματα για την κατασκευή του γηπέδου μας στην ιστορική μας έδρα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, με σεβασμό προς τον κόσμο της ομάδας μας και χωρίς ανούσιες ανακοινώσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν υπεραισιοδοξία ή εσφαλμένες εντυπώσεις. Θα μιλήσουμε στον κόσμο της Α.Ε.Κ με συγκεκριμένες προτάσεις και ολοκληρωμένο πλάνο όταν θα είμαστε έτοιμοι (πολύ σύντομα) και όχι όταν θα μας το υπαγορεύουν τρίτοι".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags