Facebook Pixel Μη σας φάει η σιγουριά...
| 2012-03-28 15:50:00

Μη σας φάει η σιγουριά...

Μη σας φάει η σιγουριά...

Ο Χάρης Οικονομόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ θα πάρει τελικά την αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ και τόνισε πως το θέμα θα έχει τελειώσει μέχρι την Δευτέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ''Novasport FM'':

«Τα εκκρεμή θέματα έχουν ρυθμιστεί, αν υπάρχει κάτι άλλο, θα το δούμε. Η ΑΕΚ έχει πληρώσει 850.000 ευρώ στην εφορία. Η ΑΕΚ είναι κοντά στην αδειοδότηση της UEFA, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες να ρυθμιστούν».

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, είπε: «Οι καταβολές πρέπει να γίνονται με τραπεζικές επιταγές. Δεν γνωρίζω για Νταντόμο, Γκερέιρο, τα χειρίζονται τα άλλα μέλη του ΔΣ. Ο καθένας έχει τα καθήκοντά του. Πρέπει να δούμε τι πρόβλημα υπάρχει, αν υπάρχει».

Αναφορικά με τον Ντέμη Νικολαϊδη, είπε: «Ο Ντέμης προσπαθεί να βρει λύση, όπως όλοι το προσπαθούμε. Ο Ντέμης ιδιαίτερα, γιατί έχει και το μαράζι τόσα χρόνια. Αν υπάρξουν υπογεγραμμένες συμφωνίες, θα ανακοινωθεί χρονοδιάγραμμα από τον Ντέμη».

Όσο για το θέμα της αδειοδότησης έγινε πιο συγκεκριμένος στη συνέχεια: «Θέλουμε 1,2 εκατ., 1,5 εκατ. ή 1,7 εκατ. ευρώ για να ξεπεράσουμε το θέμα της αδειοδότησης; Αυτή την επιβεβαίωση περιμένω σήμερα από τον πρόεδρο. Πιστεύουμε ότι μέχρι τη Δευτέρα θα τα έχουμε τακτοποιήσει.

Για κάποιες περιπτώσεις υπήρχε ρήτρα ότι τα ποσά διπλασιάζονται. Το πέναλτι για τον Νταντόμο είναι 80.000 ευρώ και για τον Χιμένεθ είναι 162.000 ευρώ. Οι συζητήσεις με τον Χιμένεθ είναι σε εξέλιξη.

Το ζήτημα που εκκρεμεί είναι το ποσό που πρέπει να δώσει η ΠΑΕ μέχρι τη Δευτέρα για να πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA. Μέσα στη μέρα θα ξέρουμε. Το καλό σενάριο είναι ότι με 1,2 εκατ. ευρώ καλύπτεται η τρύπα για την αδειοδότηση, το κακό σενάριο είναι στα 1,5 εκατ. ευρώ».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags