Facebook Pixel "Αξίζω μία θέση στον ΟΣΦΠ". Θα την έχεις;
| 2012-04-01 08:45:00

"Αξίζω μία θέση στον ΟΣΦΠ". Θα την έχεις;

"Αξίζω μία θέση στον ΟΣΦΠ". Θα την έχεις;

Μόνο τον Λεβαδειακό έχει στο μυαλό του αυτή τη στιγμή ο Σουμπίνιο, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του,  καθώς είναι η ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνίζεται και να αποδείξει πως αξίζει μία θέση στον Ολυμπιακό...

Μερικά αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Σουμπίνιο στην RealSports

Για τον Λεβαδειακό: «Πλέον, πιστεύουμε ακόμη περισσότερο στον εαυτό μας, παρά τις δυσκολίες και τα συνεχόμενα παιχνίδια που δώσαμε, και νιώθουμε δυνατά μέσα μας ότι είμαστε σε θέση να κάνουμε αυτό που πρέπει, να κρατήσουμε δηλαδή τον Λεβαδειακό στη Σούπερ Λίγκα. Φυσικά είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να βλέπουμε τα ματς ένα ένα. Έχουμε ήδη συγκεντρώσει 30 βαθμούς και πιστεύω ότι με ακόμη τρεις θα πετύχουμε το στόχο μας».

Για τον Ολυμπιακό: «Για μένα, τώρα υπάρχει μόνο ο Λεβαδειακός και είμαι αφοσιωμένος στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλα τα παιδιά να τον κρατήσουμε στην κατηγορία. Και ξέρεις, αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους, αφού μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνίζομαι, γιατί αν είχα μείνει στον Ολυμπιακό δεν θα έπαιζα.

Τώρα παίρνω παιχνίδια στα πόδια μου και μέσα από την παρουσία μου μπορώ να αποδείξω αν αξίζω να έχω και πάλι θέση στην ομάδα που ανήκω, Πιστεύω ότι αξίζω και γι΄ αυτό προσπαθώ καθημερινά. Η προοπτική επιστροφής και μιας νέας ευκαιρίας αποτελεί κορυφαίο κίνητρο για μένα. Και αυτό θέλω να κάνω πράξη»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags