Facebook Pixel "Θα βρούμε τη λύση". Μη βιάζεστε...
| 2012-04-02 08:15:00

"Θα βρούμε τη λύση". Μη βιάζεστε...

"Θα βρούμε τη λύση". Μη βιάζεστε...

Το πιο δυνατό όπλο του ΠΑΟΚ διαχρονικά, η έδρα του, φέτος μοιάζει η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας, αλλά ο Νιμανί δεν ανησυχεί γιατί κάποια στιγμή ο "δικέφαλος" του Βορρά θα βρει τη λύση και θα κερδίζει και εντός...

«Για ακόμη μία φορά αρχίσαμε άσχημα το παιχνίδι. Δεχθήκαμε νωρίς ένα γκολ και δεν αντιδράσαμε σωστά και όταν δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για μας. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για τη νέα ήττα.

Εκτός των άλλων είδαμε μετά από το παιχνίδι ότι σύμφωνα και με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων αν κερδίζαμε το δικό μας παιχνίδι με τα Γιάννινα θα είχαμε εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδό μας στα πλέι οφ και θα περνούσαμε ξανά στην 3η θέση. Τι να πω; Είμαστε πολύ απογοητευμένοι», σχολίασε αρχικά μετά το τέλος του ματς εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γάλλος κυνηγός και συμπλήρωσε:

«Δεν ξέρω! Δεν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση. Εμείς θέλαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό με την προηγούμενη αγωνιστική όταν κερδίσαμε με 0-4 μέσα στην Κέρκυρα. Είναι παράδοξο να παίζουμε τόσο καλά εκτός έδρα όπως την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά να μην μπορούμε να κάνουμε το ίδιο στην έδρα μας.

Σίγουρα θέλουμε να παίξουμε εξίσου καλά και καλύτερα και στην έδρα μας, αλλά δυστυχώς κάποιες φορές συμβαίνει αυτό που έγινε και σήμερα που χάσαμε παρότι ο αντίπαλος έκανε μόνο 2-3 ευκαιρίες.

Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε ενωμένοι για να βρούμε τις λύσεις. Το πρόβλημα δεν είναι σίγουρα το σπίτι μας. Αν είναι δυνατόν! Θέλαμε, αλλά δεν το καταφέραμε. Ούτε είναι θέμα δυνατοτήτων. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη πιο σκληρά για να λύσουμε το πρόβλημα και πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Ελπίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα πάνω τα πράγματα καλύτερα για μας…».

Για το πρόβλημα στα εντός έδρας: «Σίγουρα! Πρέπει να δείξουμε μία ακόμη καλύτερη εικόνα μέσα στην έδρα μας, να διορθώσουμε τα λάθη και να φτάσουμε σε νίκες σε επόμενα ματς. Δεν ανησυχώ γι’ αυτό, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν οι νίκες που θέλουμε.

Όλοι θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο, γιατί θέλουμε να δώσουμε χαρές στον κόσμο που έρχεται για να μας συμπαρασταθεί. Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε τις λύσεις και θα πετύχουμε αυτά που θέλουμε, επιστρέφοντας το συντομότερο δυνατό στις νίκες και στην έδρα μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags