Facebook Pixel «Να χτίσουμε Αυτοκρατορία»
Άλλα Σπορ
| 2012-04-02 17:57:00

«Να χτίσουμε Αυτοκρατορία»

«Να χτίσουμε Αυτοκρατορία»

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κώστας Παπαδημητρίου μιλάει για το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου στο γυναικείο βόλεϊ και τονίζει πως ονειρεύεται μια Αυτοκρατορία. Αναφέρεται στα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά και στις δύσκολες ώρες της ΠΑΕ.


Πριν από τέσσερα χρόνια και με το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ, να βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, για να μην πούμε πως δεν υπήρχε καν, δύο άνθρωποι αποφάσισαν να το αναλάβουν, έχοντας ως στόχους, όχι την σωτηρία, αλλά την άνοδο στην Α1 και την κατάκτηση τίτλων.


Μέσα στο διάστημα αυτό υπήρξαν χαρές, αλλά και λύπες, πριν έρθει η τελική δικαίωση. Η «Ένωση» για πρώτη φορά στην ιστορία της κατάφερε να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και αυτή η πορεία από την διάλυση στην κούπα, έγινε κατά μεγάλο ποσοστό από τις ενέργειες δύο ανθρώπων του Κώστα Παπαδημητρίου και του Θανάση Μιχαήλ.


Και οι δύο έβαλαν την τετραετία βαθιά το χέρι στην τσέπη και στο τέλος πανηγύρισαν το πολυπόθητο πρωτάθλημα. Το gazzetta.gr βρέθηκε στα γραφεία της Ερασιτεχνικής και μίλησε με τον Κώστα Παπαδημητρίου που είναι και ο πρόεδρος του Συλλόγου (ο Μιχαήλ απουσίαζε στο εξωτερικό και δεν μπόρεσε να έρθει), τόσο για το πρωτάθλημα στο γυναικείο βόλεϊ, όσο και για τα προβλήματα στην Ερασιτεχνική, αλλά και το μείζων θέμα της ΠΑΕ.


Ο ένας εκ των δύο χρηματοδοτών του τμήματος, δεν κρύφτηκε πίσω από τα λόγια, αναφέρθηκε στις αποτυχίες, στους λόγους απομάκρυνσης του Γιώργου Σαμαρά, αλλά και τις απώλειες των δύο Κυπέλλων. Ωστόσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το πρώτο πρωτάθλημα και επισήμανε πως στόχος τόσο του ίδιου, όσο και του Μιχαήλ, είναι να καταφέρει η ομάδα να χτίσει μια Αυτοκρατορία. Μιλάει για το πως βρέθηκε να ηγείται και της Ερασιτεχνικής, ενώ γνωστοποιεί πως υπάρχει συμφωνία με την ΠΑΕ που θέλει τον σύλλογο να παίρνει 10% και από τα εισιτήρια διαρκείας, ένα μεγάλο αγκάθι για όλους τους συλλόγους που έχουν ποδοσφαιρικές ομάδες.


Μίλησε για όλους και για όλα, ενώ για το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε και τις δικές του προτάσεις για να μπορέσει να ορθοποδήσει.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags