Facebook Pixel "Κομμένες οι χαρές, έχουμε και το Κύπελλο..."
| 2012-04-03 11:30:00

"Κομμένες οι χαρές, έχουμε και το Κύπελλο..."

"Κομμένες οι χαρές, έχουμε και το Κύπελλο..."

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ βάζει τέλος στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο.

"Είμαι ευτυχισμένος. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη δουλειά που έχει κάνει όλη η ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αυτή την στιγμή όμως πρέπει να σταματήσουμε τους πανηγυρισμούς, θα πρέπει να ασχοληθούμε με το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και στο οποίο θα πρέπει να πάρουμε την πρόκριση.

Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και το ξέρουμε. Αυτή η ομάδα είναι πολύ δυνατή, έχει δυνατή έδρα και θα μας δυσκολέψει πολύ. Και εμείς όμως, είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και θέλουμε την πρόκριση", δήλωσε αρχικά ο Βάσκος χαφ και εν συνεχεία απάντησε σε ερώτηση για το αν ξεχωρίζει κάποιον για την απόδοσή του:

"MVP του φετινού τίτλους είναι όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα. Όταν μια ομάδα κερδίζει ένα πρωτάθλημα είναι σίγουρο πως έχουν βοηθήσει όλοι. Είναι σίγουρο πως όλοι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Αυτό είναι η ομάδα. Βοηθούν όλοι όταν χρειαστεί και συνεισφέρουν στην κατάκτηση του τίτλου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags