Facebook Pixel Ο Βαλβέρδε πώς νιώθει;
| 2012-04-08 09:32:00

Ο Βαλβέρδε πώς νιώθει;

Ο Βαλβέρδε πώς νιώθει;

"Eγώ νιώθω έτοιμος να παίξω στον Ολυμπιακό", δήλωσε ο Σουμπίνιο αλλά την απόφαση για την επιστροφή του στον Πειραιά θα την πάρει ο Βαλβέρδε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουμπίνιο στη "SportDay"

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό

«Νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ να επιστρέψω στον Ολυμπιακό και να εκμεταλλευτώ όποια ευκαιρία μου δοθεί. Θέλω να βρίσκομαι σε μια ομάδα που θα μου δίνει ευκαιρίες, αλλά όπως απέδειξα και φέτος θα κάνω ό,τι μου πει ο Ολυμπιακός».

Για τις στιγμές που ζει στη Λειβαδιά

«Η φετινή εμπειρία στον Λεβαδειακό μου έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ. Οπως και οι συμπαίκτες μου έτσι και εγώ ξεπέρασα τα προσωπικά μου όρια. Ενιωσα τι πάει να πει κούραση και ειδικά στις τελευταίες αγωνιστικές σφίγγαμε όλοι τα δόντια μέχρι να ακούσουμε το σφύριγμα της λήξης. Το μυστικό του Λεβαδειακού, είναι ότι δεν υπάρχει το "εγώ". Παίζουμε ο ένας για τον άλλο. Το σημερινό παιχνίδι είναι "τελικός" για όλους μας.

Θέλουμε να "κλειδώσουμε" την παραμονή και ο κόσμος μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση με την παρουσία του. Το αξίζουμε έπειτα από τη φετινή προσπάθεια. Κάθε μου παιχνίδι το αφιερώνω στην οικογένειά μου και ειδικά στο κοριτσάκι μου που μένει στη Βραζιλία και θέλω όσο τίποτα να βρεθώ κοντά του».

Για το φετινό πρωτάθλημα

«Ηταν η πιο ενδιαφέρουσα χρονιά με μάχες από την κορυφή ως την ουρά της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ικανός να παλέψει το πρωτάθλημα, άλλα τα προβλήματα που εμφανίστηκαν (οικονομικά και διοικητικά) και οι περισσότερες επιλογές που έχει ο Ολυμπιακός έκριναν τον τίτλο».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags