Facebook Pixel Ξέρετε τι κράξιμο τρώει ο αντί Βαλβέρδε;
| 2012-04-11 10:45:00

Ξέρετε τι κράξιμο τρώει ο αντί Βαλβέρδε;

Ξέρετε τι κράξιμο τρώει ο αντί Βαλβέρδε;

Ο Ουνάι Έμερι φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού σε περίπτωση που φύγει ο Βαλβέρδε. Πάντως, ο τεχνικός της Βαλένθια τα "ακούει" για τα καλά από τον τοπικό Τύπο του Λεβάντε.

Ο Ισπανός προπονητής έχει μπει στο στόχαστρο των δημοσιευμάτων του τοπικού Τύπου από τη στιγμή που οι "νυχτερίδες" παραμένουν στην 4η θέση της βαθμολογίας της Πριμέρα Ντιβιζιόν και δεν μπορούν να πιάσουν στην 3η θέση τη Μάλαγα (για να αποφύγουν τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ).

Οι αναφορές κατά του Έμερι είναι πολύ συχνές, ενώ πρόσφατα προκάλεσε εκ νέου τα αρνητικά σχόλια του Τύπου με αφορμή την ανακοίνωση της αποστολή της Βαλένθια για το σημερινό παιχνίδι με την Ράγιο Βαγιεκάνο στο "Μεστάγια" (21:00, OTE sport).

Τι έκανε ο 41χρονος τεχνικός; Άφησε εκτός 18άδας για τρίτη συνεχόμενη φορά τον ιστορικό αρχηγό της ομάδας, Νταβίντ Αλμπέλδα προκαλώντας νέο κύμα αμφισβήτησης προς το πρόσωπό του.

Οι εφημερίδες κατηγορούν πλέουν ευθέως τον Έμερι για τις εμμονές του και αναφέρουν ότι έχει κακές σχέσεις με τους παίκτες, ενώ και οι οπαδοί τον έχουν στη ...μπούκα για τις επιλογές του.

Επίσης, τονίζουν ότι πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανανεωθεί το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι. Όλα τα παραπάνω, φυσικά, δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι ο Έμερι δεν είναι καλός προπονητής.

Απλώς αυτό είναι το κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή για τον Ισπανό τεχνικό της Βαλένθια που φέρεται να είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, αν δεν μείνει τελικά ο Βαλβέρδε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags