Facebook Pixel "Live Sport": Ποιοι στελεχώνουν τη νέα αθλητική εφημερίδα
| 2012-04-11 12:13:00

"Live Sport": Ποιοι στελεχώνουν τη νέα αθλητική εφημερίδα

"Live Sport": Ποιοι στελεχώνουν τη νέα αθλητική εφημερίδα

New entry στον αθλητικό Τύπο. Στις 23 Απριλίου θα κρεμαστεί στα περίπτερα η "Live Sport", μια 48σέλιδη καθημερινή αθλητική εφημερίδα.

Η «Live Sport» θα αποτελείται από 24 σελίδες με αθλητική, και όχι μόνο ύλη, και άλλες 24 σελίδες με στοίχημα. Το υπόλοιπο μισό του εντύπου θα τιτλοφορείται ως «Live Bet» και θα περιέχει αναλύσεις στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χόκεϊ, μπέιζμπολ, κυνοδρομίες αλλά και ιππόδρομο με ομάδα εξειδικευμένων συντακτών.

Το ρόστερ έχει ενισχυθεί από πρώην εργαζομένους της «Ελευθεροτυπίας» και του «Φίλαθλου» κι ανάμεσα στις υπογραφές διακρίνονται αυτές των Ηλία Μπαζίνα, Βασίλη Γαλούπη (του «Φίλαθλου») κι από την «Ε» των Αλέξη Σπυρόπουλου, Αντώνη Φουντή (θα είναι επικεφαλής του αθλητικού), Γιάννη Ξενάκη (ρεπορτάζ ΑΕΚ), Ηλία Δρυμώνα (μπάσκετ), Αγγελου Αναστασόπουλου (γιος του αείμνηστου Νίκου Αναστασόπουλου) και Δημήτρη Χριστοφιδέλη (για ρεπορτάζ Ολυμπιακού). Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού θα κάνει ο Γιάννης Σερέτης.

Εμπνευστές και επικεφαλής του όλου εγχειρήματος είναι οι ιδρυτές της στοιχηματικής εφημερίδας «12Χ» Γιάννης Λάβδας και Γιώργος Βογιατζίδης, συνεργάτες εδώ και 36 συναπτά έτη. Αμφότεροι άνθρωποι χαμηλών τόνων, με σχεδόν 40 χρόνια στον χώρο, ποντάρουν στην εμπειρία τους για να δημιουργηθεί κάτι νέο στον χώρο του αθλητικού Τύπου.

Και, αξιοσημείωτο εν μέσω των καιρών που ζούμε, πως η εφημερίδα θα κυκλοφορεί με τιμή 1 ευρώ.

Soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags