Facebook Pixel "Θέλει αυτοπεποίθηση; Να με βάζει να παίζω!"
| 2012-04-20 08:18:00

"Θέλει αυτοπεποίθηση; Να με βάζει να παίζω!"

"Θέλει αυτοπεποίθηση; Να με βάζει να παίζω!"

Μόνο μέσα από τους αγώνες θα καταφέρει ο Νιμανί να βρει ξανά αυτοπεποίθηση, που ο Μπόλονι είπε πως του λείπει, όπως σχολίασε ο ίδιος ο Γάλλος κυνηγός.

«Είμαι ευτυχισμένος γι' αυτό το γκολ, διότι το σημείωσα μέσα στην έδρα μας. Πάντως δεν θέλω να μείνω σε αυτό, αλλά να έχω και συνέχεια και να βοηθάω διαρκώς την ομάδα μου.

Πριν από το παιχνίδι με τη Δόξα μίλησα με τον προπονητή και μου είπε ότι πρέπει να ηρεμήσω και να παίξω αυτό που μπορώ. Με βοήθησε και η ομάδα σε αυτό. Πλέον νιώθω καλύτερα, αν και δεν είμαι ακόμα στο 100% αυτών που μπορώ να δώσω», σχολίασε αρχικά ο Γάλλος κυνηγός.

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ στα play offs: «Θέλουμε πάρα πολύ να τα πάμε εξαιρετικά στα play offs και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δηλαδή να βγούμε στα προκριματικά του Champions League. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας».

Για τις δηλώσεις του Μπόλονι, πως δεν έχει αυτοπεποίθηση: «Το πρόβλημα ήταν ότι δεν έπαιζα για ενάμιση χρόνο και ότι ήμουν και τραυματίας. Είναι δύσκολο να επιστρέψεις στο επίπεδο που θέλεις τόσο γρήγορα όσο απαιτούν οι ίδιες οι καταστάσεις. Πάντως προσπαθώ καθημερινά να φθάσω στο επίπεδο που θέλω και μπορώ.

Εχω τη δυνατότητα να δώσω περισσότερα στον ΠΑΟΚ, από όσα έχω προσφέρει μέχρι σήμερα. Εχω δείξει μόνο ένα μικρό κομμάτι από τις δυνατότητές μου. Είναι σημαντικό να βρω ξανά την αυτοπεποίθησή μου, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μέσα από τον ρυθμό των αγώνων. Δηλαδή να τα πάω καλά στα ματς και να γίνω πιο χρήσιμο κομμάτι μέσα στην ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags