Facebook Pixel "Ακόμα πονάω..."
| 2012-04-21 12:57:00

"Ακόμα πονάω..."

"Ακόμα πονάω..."

Μπορεί τα ρεπορτάζ να θέλουν τον Γκούντγιονσεν να παίζει στο ματς με τη Δόξα Δράμας, αλλά ο Ισλανδός επιθετικός δεν φαίνεται να είναι ακόμα έτοιμος, σύμφωνα με όσα δήλωσε.

"Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι το πόδι μου καλύτερα. Έχω κάποιους πόνους που είναι φυσιολογικοί, αλλά έχω επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις. Ενδεχομένως, στο επόμενο παιχνίδι να ταξιδέψω με την ομάδα στη Θεσσαλονίκη και θα δούμε αν υπάρχει βελτίωση.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά γιατί ήμουν εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά με την εμπειρία και την παρουσία μου στην ομάδα, ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα στο τέλος της σεζόν", λέει αρχικά ο "Γκουντ" στο ΟΤΕ ΤV και συνέχισε:

"Ναι, η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει πολύ η μυρωδιά του αγωνιστικού χώρου. Σε στιγμές όπως αυτή, συνειδητοποιείς πόσο πολύ αγαπάς το παιχνίδι. Συνειδητοποιείς πόσο πολύ σου λείπει το να είσαι απλά στον αγωνιστικικό χώρο. Το να είσαι για τέσσερις- πέντε μήνες μέσα στο γυμναστήριο δεν είναι κάτι που σου δίνει ευχαρίστηση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags