Facebook Pixel Ακόμα δεν ...τον έφεραν και φεύγει;
| 2012-04-22 15:00:00

Ακόμα δεν ...τον έφεραν και φεύγει;

Ακόμα δεν ...τον έφεραν και φεύγει;

Απομακρύνεται, λέει, ο Έμερι από τον Ολυμπιακό επειδή δεν "ψήνεται" για Ελλάδα. Καλά, αυτός δεν ήταν το φαβορί για αντί-Βαλβέδρε;

Με παρουσία τα τέσσερα τελευταία χρόνια στη Βαλένθια, της ομάδας ουσιαστικά που έπεται σε δυναμική μετά από τα μεγαθήρια της Πριμέρα Ντιβισιόν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ο Ουνάι Έμερι είναι κατά πολλούς ο επικρατέστερος για να πάρει το χρίσμα από τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του Ερνέστο Βαλβέρδε στο μεγάλο λιμάνι.

Το "βιογραφικό" του άλλωστε είναι αρκετά πειστικό: νεαρός (μόλις 41 ετών), φιλόδοξος και διψασμένος για τίτλους αλλά και αρκετά πετυχημένος στο κορυφαίο κατά πολλούς πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Το θέμα όμως είναι πως στον Ολυμπιακό δεν είναι "ζεστοί" στην παρούσα φάση με τον Ισπανό τεχνικό, όχι ότι υπάρχουν ενστάσεις για το χαρακτήρα του και το κατά πόσο μπορεί να προσαρμοστεί στα μέρη μας αλλά για το γεγονός πως ίσως ο Ολυμπιακός δεν είναι για αυτόν μέσα στις άμεσες επιλογές.

Συγκεκριμένα, βάσει των πληροφοριών που έχουν συλλέξει στην Πλατεία Αλεξάνδρας έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο τεχνικός της Βαλένθια (ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες στους παίκτες του ότι δεν θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στις "νυχτερίδες") προτιμάει πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα αυτό της Πρέμιερ Λιγκ.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η περίπτωσή του λοιπόν φαίνεται πως χάνει έδαφος καθώς επιθυμία όλων στον Ολυμπιακό είναι ο προπονητής που θα έρθει να μην το κάνει πιστεύοντας ότι συμβιβάστηκε και ότι έχασε την ευκαιρία να εργαστεί σε ποιοτικότερο πρωτάθλημα.

Προς το παρόν, τα πάντα είναι ρευστά αναφορικά με το μείζον θέμα του προπονητή, και το μόνο σίγουρο είναι πως πέρα από τον Έμερι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του θα στραφούν σε άλλες λύσεις.

Όπως μάλιστα ισχυρίζονται οι Πειραιώτες, ο νέος προπονητής μπορεί να είναι μέσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για αντί-Βαλβέρδε αλλά ίσως και να είναι ένα όνομα-έκπληξη, το οποίο να κρατείται επτασφράγιστο μυστικό για ευνόητους λόγους.

Ό,τι και αν από τα δύο σενάρια ισχύσει πάντως το σίγουρο είναι πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα θερμό για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, με την προπονητολογία να βρίσκεται μόλις στο ξεκίνημά της...

Πηγή: sport24.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags