Facebook Pixel Στα παλιά του τα παπούτσια...
| 2012-04-24 15:54:00

Στα παλιά του τα παπούτσια...

Στα παλιά του τα παπούτσια...

Νέα έκκληση του Δημητρέλου προς τον μεγαλομέτοχο να δώσει ένα ποσό για τις ανάγκες που υπάρχουν, όμως αυτός δεν εμφανίζεται πουθενά!

Και ο Νίκος Νοτιάς συνεχίζει να ...αγνοείται! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν δείχνει διάθεση να βοηθήσει (πέρα των 300.000 ευρώ που έδωσε πριν 25 μέρες περίπου) την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της και δεν απαντά καν στις εκκλήσεις του Ανδρέα Δημητρέλου για βοήθεια.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ισχυρίζεται, ότι έστειλε νέο email στον Νοτιά ζητώντας του περίπου 150.000 ευρώ, εξηγώντας του κατά γράμμα για τις ανάγκες που υπάρχουν.

Τα χρήματα αυτά προορίζονται για να εξοφληθεί (επιτέλους) ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, αλλά και για τους παίκτες, όπου τους οφείλεται ακόμα ένα μικρό μέρος του δώρου Πάσχα.

Ο Νοτιάς ωστόσο δεν απαντά καν στις εκκλήσεις - παρά το γεγονός ότι είχε δεσμευθεί πριν το Πάσχα ότι θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να βοηθήσει.

Το απόγευμα στο Δ.Σ. της ΠΑΕ (θα ξεκινήσει στις 18.00) ο Ανδρέας Δημητρέλος αναμένεται να ζητήσει από τον εκπρόσωπο του Νοτιά στο διοικητικό συμβούλιο και μέλος, Βασίλη Σίμο, μία ξεκάθαρη απάντηση για τις προθέσεις του μεγαλομετόχου.

Νωρίτερα θα προσπαθήσει εκ νέου να έρθει σε επικοινωνία μαζί του, ελπίζοντας αρχικά να τα καταφέρει κι έπειτα να ακούσει την ευχάριστη είδηση ότι θα σταλούν χρήματα από την Αμερική.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags