Facebook Pixel Τον έριξαν και σιωπά!
| 2012-04-24 23:20:00

Τον έριξαν και σιωπά!

Τον έριξαν και σιωπά!

Μισόλογα. Μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Ψίθυροι μέσα από τα δόντια. Υπονοούμενα. Και όλα αυτά από τον πρόεδρο (μέχρι χθες το μεσημέρι) της διοργανώτριας αυτής της μοναδικής στον πλανήτη διοργάνωσης, υπό την επωνυμία «ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου». Γράφει ο Στράτος Σεφτελής.

Η εντύπωση που έμεινε είναι πως ο κ. Παπουτσάκης ξέρει πολλά. Και θέλει να πει πολλά... Αλλά μάλλον κάνει την ανάγκη σοφία. Και τη σοφία, τακτική. Ξέρει πολύ καλά πως αν πει παραπάνω κουβέντες, αυτές θα ξεπερνούν το «μπόι» του. Ποιο είναι το «μπόι» αυτό; Και ποιος το καθορίζει; Αυτός το ξέρει καλύτερα από εμάς.

Και όλη η φίλαθλη Ελλάδα το υποψιάζεται. Απλώς ο κ. Παπουτσάκης έχασε μια τρανή ευκαιρία: Να βάλει κι αυτός ένα λιθαράκι ώστε να δεχθεί το παρασκήνιο των γηπέδων ένα ακόμη βαρύ πλήγμα. Την έχασε την ευκαιρία. Πιθανώς γιατί δεν έχει επαρκή στοιχεία ώστε να τεκμηριώσει τα όσα υπαινίχθηκε πως μπορεί να αποκαλύψει στην προ δεκαημέρου δήλωσή του. Ισως νιώθει φοβερά αδύναμος μπροστά στο παρασκήνιο. Και επιλέγει να μη μετατραπεί σε ήρωα, σε βάρος της ομάδας του.

Αν περαστούν από μικροσκόπιο οι δύο δηλώσεις του -αυτή προ δεκαημέρου και η χθεσινή της παραίτησης- στοχοποιούν εντελώς διαφορετικές καταστάσεις. Στην πρώτη δήλωση αναφερόταν στο παρασκήνιο.Στη χθεσινή, που θυμίζει... ανασκευή της πρώτης δήλωσης, στοχοποιεί τη διαιτησία. Δείχνει προς τον κλασικό εύκολο και ανώδυνο στόχο. Δεν τα βάζει με τα «θηρία». Θα έχει τον λόγο του...

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags