Facebook Pixel "Όταν ανέβω εγώ πάνω..."
| 2012-04-25 15:48:00

"Όταν ανέβω εγώ πάνω..."

"Όταν ανέβω εγώ πάνω..."

Με άγριες διαθέσεις δηλώνει ότι θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Καμπάνης! Τα "έχωσε" και στον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ''NovaΣΠΟΡ FM 94,6'':

Για το κατά πόσο ισχύει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του ΠΑΟΚ: «Υπάρχει πλήρη επιβεβαίωση. Την περασμένη Πέμπτη τα είπαμε με τον Ζήση Βρύζα και αυτά που μου ζήτησαν από την ΠΑΕ, ήδη έχουν πραγματοποιηθεί. Τη Δευτέρα θα είναι η πρόταση στα χέρια τους. Το ερωτηματικό είναι πως δεν έχουν δημοσιοποιηθεί όλα αυτά…».

Για το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ που θα καταβάλει: «Ο οποιοσδήποτε που θέλει να διοικήσει μία ομάδα, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ προς διάθεση. Αυτό που επιθυμώ είναι να γίνει η άρση του αδιεξόδου του ΠΑΟΚ. Τα πέντε εκατομμύρια είναι για τις τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας. Για τη δανειοδότηση και την έξοδο στην Ευρώπη. Οπωσδήποτε θέλω το πλειοψηφικό πακέτο του ΠΑΟΚ».

Για το κλίμα που επικρατεί: «Υπάρχει καλό κλίμα, το οποίο… βράζει. Η ομάδα αυτή συμπεριφέρεται με το κατεστημένο που είναι ο Ερασιτέχνης αλλά και οι παλιοί της πρόεδροι. Όλα αυτά τα λέω ελεύθερα χωρίς φόβο και πάθος».

Για το ραντεβού που είχε με τον Ζήση Βρύζα: «Σήμερα μιλήσαμε το τηλέφωνο και γενικά μιλάμε καθημερινά. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί ο Ζήσης Βρύζας με ήθος και καλή συμπεριφορά. Κάτι που έχω ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια στη διοίκηση του ΠΑΟΚ και μάλιστα ήταν το κίνητρο για να επανέλθω να πάρω την ομάδα. Πιστεύω πως δεν είναι αξιόπιστη λύση ο Σαββίδης. Είναι μία “σφήνα”. Θέλω να σταματήσει το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί και όταν πάω στη Θεσσαλονίκη θα πάω να διαπιστώσω τι έχει κάνει μέχρι τώρα. Πηγαίνω για την ομάδα μόνο. Η απάντηση από τον Ζήση Βρύζα θα έρθει μετά της Γενική Συνέλευση που θα συγκαλέσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags