Facebook Pixel Ο Ντέμης πάει, ο Νοτιάς θα λείπει...
| 2012-04-26 09:26:00

Ο Ντέμης πάει, ο Νοτιάς θα λείπει...

Ο Ντέμης πάει, ο Νοτιάς θα λείπει...

Κάποτε γίνονταν υπερατλαντικά ταξίδια με την ελπίδα η Αμερική να αποδειχθεί η ...Γη της Επαγγελίας που θα μπορούσε να διασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο.

Και φαίνεται πως στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο για την ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαΐδης ετοιμάζεται το Σάββατο να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, με την ελπίδα να συναντήσει τον Νίκο Νοτιά και να έχει την ευκαιρία να μιλήσει μαζί του στο περιθώριο του χορού του τοπικού συνδέσμου φιλάθλων ΑΕΚ.

Μια συνάντηση που, αν τελικά πραγματοποιηθεί, θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο για το μέλλον της ομάδας. Οι αμφιβολίες για την πραγματοποίηση της συνάντησης έχουν να κάνουν με το ότι -όπως ανέφεραν συνεργάτες του Νίκου Νοτιά- δεν είναι καθόλου σίγουρο πως ο Ελληνοαμερικανός θα παραβρεθεί στον ετήσιο χορό του συνδέσμου, καθώς βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους σε χώρα της Ασίας και θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο να έχει επιστρέψει στη Νέα Υόρκη εντός της εβδομάδας.

Ενα δεδομένο που δεν είναι ξεκάθαρο στο αν θα επηρεάσει τελικά το ταξίδι του Ντέμη, ο οποίος διατηρεί δεσμούς με την ομογένεια και σκέφτεται σοβαρά να παραβρεθεί στον χορό ανεξαρτήτως της παρουσίας του Νοτιά.

Αλλωστε, ο μέτοχος της ΑΕΚ εξακολουθεί να παραμένει εξαφανισμένος και να μη θέλει άλλη εμπλοκή με τον σύλλογο, εκφράζοντας πολλάκις δημόσια την κούρασή του και την απροθυμία του να ανοίξει εκ νέου την κάνουλα της χρηματοδότησης.

Κάτι που επιβεβαιώνεται και από το γεγονός πως δεν απαντά καν στις κλήσεις των "κιτρινόμαυρων", παρ' όλο που παραμένει ο σημαντικότερος εκ των μετόχων και δεσμεύεται με την ομάδα μέσω προπονητικού.

Από την άλλη πλευρά, ο Ντέμης Νικολαΐδης φέρεται να συνεχίζει τις επαφές του με ομάδες επιχειρηματιών, προκειμένου να εξασφαλίσει την απαιτούμενη χρηματοδότηση για τον σύλλογο και τις χορηγίες που θα μπορούσαν να μετατρέψουν σε ευοίωνο το μέλλον της ομάδας.

Πάντως, η πληροφόρηση αναφορικά με τις κινήσεις του παραμένει συγκεχυμένη, με τον ίδιο να εξακολουθεί να κρατά κλειστά χαρτιά και να αφήνει να εννοηθεί πως θα μιλήσει όταν έχει κάτι ουσιαστικό να πει και όταν παρουσιαστεί απολύτως έτοιμος να καταθέσει το πλάνο του.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags