Facebook Pixel "Αμα τα 'χει να τα δείξει..."
| 2012-04-27 10:09:00

"Αμα τα 'χει να τα δείξει..."

"Αμα τα 'χει να τα δείξει..."

O Γιάννης Kαμπάνης προκαλεί τον Ιβάν Σαββίδη να δείξει τα 5 εκ. ευρώ που απαιτούνται για την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. "Δεν έχω όνειρο, έχω πλάνο", λέει.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Γιάννης Καμπάνης στην εφημερίφα "live sport":

Κύριε Καμπάνη, θα αναλάβετε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ;

"Είμαι σε αναμονή. Περιμένω μία απάντηση. Έκαναν λάθος, πάντως, με τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το θέμα. Ευτυχώς που συμβαίνουν κι όλα όσα γίνονται τώρα και ο κόσμος καταλαβαίνει τι γίνεται… Πρέπει να ενεργεί κανείς με φερεγγυότητα και προσοχή σε τέτοιου είδους ζητήματα".

Σας ενοχλεί ότι εμφανίστηκε κι άλλος ενδιαφερόμενος για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ;

"Έβγαλαν στη μέση τον Σαββίδη. Θα βγάλουν κι άλλους. Πρέπει, όμως, κανονικά, μέσα σε 24 ώρες να γίνει από μέρους του παρουσίαση των οικονομικών εγγυήσεων που προσφέρει. Σας λέω λοιπόν ότι θα βγάλουν κι άλλους. Αλλά θα την πατήσουν. Δεν είναι εύκολο να βγάλεις 5 εκατ. ευρώ και να τα παρουσιάσεις, ειδικά σε αυτή την εποχή. Εγώ το έκανα. Οι άλλοι θα το κάνουν; Γιατί πρέπει να δείξεις τα 5 εκατ. ευρώ και να μην φοβάσαι".

Να μη φοβάται κανείς να τον ρωτήσουν πού τα βρήκε;

"Με καταλαβαίνετε…".

Αναφέρεστε στην προέλευση των χρημάτων, αλλά πρέπει να γίνεται σαφής.

"Το θέμα αφορά την προέλευση των χρημάτων που θα εμφανιστούν από όλους για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό λέω. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Και το πρόβλημα δεν αφορά εμένα".

Πάντως, έχει μπλέξει η κατάσταση στον ΠΑΟΚ.

"Όχι για τον Καμπάνη. Πρέπει να διαχωρίσουμε εδώ το ζήτημα. Υπάρχει, προφανώς, μία διαβούλευση, αλλά μην έχετε αμφιβολία ότι ο Βρύζας είναι σε δύσκολη θέση".

Με μία πρόταση, το όνειρό σας για τον ΠΑΟΚ;

"Δεν μπορώ να κλείσω μέσα σε μία πρόταση ένα ολοκληρωμένο πλάνο. Μου αρέσει να μιλάω για πλάνα, όχι για όνειρα. Προτιμώ τα συγκεκριμένα λόγια από τις κούφιες υποσχέσεις".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags